Gömda inlägg

Nördskolan: Dag 3

Så var Emelie då färdig med Warioland: The Shake Dimension. Ett spel som jag hade stora förhoppningar på, men som inte gick ned vidare väl. Se varför, och Emelies andra tankar, i videoklippet här nedan.

Personligen tycker jag att detta klipp blev bättre än det första, med ett kortare intro och betydligt bättre ljudkvalité rakt igenom. Ni ser säkert myggan på Emelie, som står för magin 😉

Har ni synpunkter och kritik på något annat så får ni mer än gärna komma med det.

Nästa spel bestämmer ni. Klicka här för att komma till den omröstning som avgör vilket som blir Emelies nästa spel. Röstningen pågår fram till fredag kl. 15:00. Finns inte ditt perfekta tips med på den listan så mottas mer än gärna tips via mail eller bland kommentarerna. Mailadresser finns på denna sida.

Kommentarer

 1. Robin skriver:

  Emelie är en spelnörd!! Jag ska fundera på något roligt spel jag som hon skulle gilla!

 2. JimmiStone skriver:

  Hon är kräsen den tjejen!

  Arkiverad i Allmänt, Gnäll, Nördskolan, Personligt, Videoblogg

  Gnäll 😀

 3. […] This post was mentioned on Twitter by Anders Brunlöf. Anders Brunlöf said: Nytt blogginlägg: Nördskolan: Dag 3 http://bit.ly/bRoIn0 […]

 4. EmSlem skriver:

  Jag gnäller bara för att det var ett tråkigt spel, om jag fick spela något roligt skulle jag inte gnälla 😉

 5. JimmiStone skriver:

  Hoppas du kommer uppskatta Grim Fandango som i min mening är fantastiskt!

 6. Alexander skriver:

  Något Katamari spel skulle kanske passa. Det kan vara en lekfull introduktion till 3D spel.

 7. Anton (EGV) skriver:

  Emelie, vad sägs om att få frågorna Anders ska ställa inför inspelningen, så slipper du bli så ”förhörd”? Du är söt när du sitter i soffan och försöker förklara för oss nördar varför du tycker som du gör, men jag kan få känslan att du blir ”satt på pottan”, så att säga, när blir tillfrågad om saker och samtidigt lite tillrättavisad hela tiden.

  Det är möjligt att det är svårt att komma ifrån när du blir intervjuad av en pojkvän vars tvspelsintresse är väldigt stort, men jag skulle iallafall vilja föreslå intervjufrågor som du kan titta lite på i förväg – om du pallar ta det här projektet så seriöst, dvs.

  Förresten måste jag bara säga att hälsingemål är fantastiskt – jag blev alldeles glad i kroppen av att höra ”spelet var ‘furt'” ^^

Skriv en kommentar