Champions & Heroes

Toilet Break

Amanda

Det har ofta slagit mig hur dumma spelarkaraktärerna måste se ut när man sitter och försöker välja vad de ska säga. De står bara där, tomt stirrande ut i luften. De kan stå sådär i flera timmar. Jag tycker ganska ofta rätt synd om NPC:erna som måste stå ut med alla dessa korkade huvudkaraktärer.

Kommentarer

 1. NuYu skriver:

  Haha, klockrent! Har tänkt exakt samma!

 2. Ruben skriver:

  Mitt i prick och en sanning för alla rollspel med dialogalternativ.

  Stackars npc:s. Vi ska inte ens gå in på det här med hjältars ständigt återkommande brott som störande av husfrid, direkta stölder från hederliga civila (och alla hundratals lerkrukor som har fått stryka med för att rädda världar genom åren).

 3. DivaQuinzel skriver:

  Det är därför jag klickar på startKnappen(när jag kör på mitt 360) så att spelet pausar för jag känner mig så akward annars XD

Skriv en kommentar