Svamppod

Avsnitt 13: Ni No Kuni, Anarchy Reigns och Perspective

Ludde in da house, maddafakkas! Med de fyra samlade har vi mycket att ta igen, vi pratar om Level 5:s Studio Ghibli-epos Ni No Kuni – Wrath of the White Witch som Samson spenderat några timmar med. Malin går på PC-upptäcksfärd och hittar lite indietips, medan Ludde mest leker med sin Wii U där han bland annat slentrianspelat lite Ninja Gaiden 3, haft sångkalas med Sing Party och grottat ner sig med Anarchy Reigns. Tommy har vi förlorat in i Persona 4-träsket för gott verkar det som.

Länkar

Malins figurer

 

 

 

 

 

 

Spelen från DigiPen

Avsnitt 13: Ni No Kuni, Anarchy Reigns och Perspective

Kommentarer

 1. Anna Nilsson skriver:

  och DÄR pubbades avsnittet, så då passar jag på att lägga upp bilden högupplöst på deviant. ni httar den här: http://kaffepanna.deviantart.com/art/Ghibli-Tribute-349886872?ga_submit=10%3A1358842173&ga_type=edit&ga_changes=1&ga_recent=1

 2. Tobias skriver:

  Alltså bilden. Jag kissar på mig lite. Hur gör du? Berätta! :0

 3. Quid skriver:

  Helt grym bild och bra avsnitt. Diskussionen om extra arm eller ben var magisk. Själv skulle jag också välja en extra arm och den skulle utanpå min högra arm, typ som en extra axel 🙂

 4. Tommy Håkansson skriver:

  Förresten, spelet jag nämnde som streamar låtar sådär som Samson föreslog: http://www.joystiq.com/2012/11/20/karaoke-streams-sing-along-songs-on-xbox-live-pay-per-hour/

 5. Evelina skriver:

  Första Mass Effect finns visst till PS3! Antingen kan man ladda ner via PSN (kanske inte ett alternativ för killen utan internetuppkoppling på sin konsol), eller så köper man trilogiboxen med alla tre spel som släpptes innan jul.

  Bilden är ju för övrigt helt magisk! 🙂

 6. Malin skriver:

  Btw kom jag på att det finns ”kritik” mot övermedicinering av tonåringar (ish) i DmC, Kat pratar om hur de proppade henne full med droger bara för att hålla henne lugn, fast de inte hjälpte henne alls. Så AHA!

 7. Johan Olander skriver:

  Oj, vilken schyst fan art.

 8. Samson Wiklund skriver:

  @Evelina: Jag hade helt glömt trilogy-boxen och att de släppte dem separat iom den. Tack för påminnelse!

 9. Anna skriver:

  tobias: aw, du ä’ la för söet. och alla ni andra också! jag håller faktiskt på att skriva ett inlägg om hur svamprikets konst tillkommer, och fan vet när det kommer upp, men den är på gång! så sitt tajt.
  tommy: det blir inga bilder på er med extra lemmar, det segmentet skrämde skiten ur mig, och nu sitter jag här och är illa berörd 😀

 10. Tommy Håkansson skriver:

  Malin: Jag vet. Det är därför jag ville att man skulle spinna vidare på det spåret i stället för att slå den döda okontroversiella hästen som är läskeblask.

 11. Izaac Johansson skriver:

  Tjo. Hittade er podcast lite random i iTunes och måste säga, helt klart den bästa podcasten jag lyssnat på 🙂 Folk kollade konstigt på mig på vägen hem från jobbet idag då jag helt plötsligt började gapskratta när jag lyssnade 🙂 Fortsätt såhär säger jag bara 😀

Skriv en kommentar