Information

Retroresan Meetup 2014

Retroresan Meetup?

Efter ett väldigt trevligt och ambitiöst initiativ från vår gamla lyssnare Johan Andersson (Ebbeförfan) så arrangerades Retroresan Meetup 2013 under förra sommaren. I en industrilokal i Örebro samlades runt 50 personer för att umgås, prata pizza-betyg, dricka gott, grilla och framförallt för att spela retrospel med varandra. Arrangemanget var väldigt lyckat – alla verkade efteråt nöjda och redan dagen efter började man prata om hur det skulle bli nästa år.

Nu är detta nästa år här. Denna sommar firar podcasten sitt femte år och vi kommer givetvis ordna en Meetup även detta år. I år har vi en ny, större lokal och bättre förutsättningar rakt igenom. Men den nya lokalen innebär även att vi detta år har ett begränsat antal platser. Och det är på grund av detta som vi nu erbjuder er en chans att boka er plats redan nu.

Nyheter #RRMeetup14

 • Svamprikets videoserie PowerPlay, med Tobias Andersson och Anders Brunlöf, kommer spela in säsongens sista avsnitt under träffen. Live endast för de som närvarar på mässan. Andra får se avsnittet i efterhand. Utmaning än så länge hemlig.
 • Spelturneringar i bl.a. Street Fighter, Divekick, Mount Your Friends, Beerio Kart, Mario Kart, Super Smash Bros Melee, Tekken, Super Bomberman. Eventuellt kommer priser delas ut i några av turneringarna.
 • Anna Nilsson anordnar dessutom en ny version av hennes Nördquiz. Detta år tävlar man i lag. Mer information kommer ges ut längre fram.

När, var och hur?

Den 26:e juli, kl. 14:00, fram till den 27:e juli kl. 12:00.

Evenemanget ordnas precis som förra året i Örebro. Av säkerhetsskäl kan vi inte gå ut med specifik plats offentligt i detta läge. Är man en av dem som tar med sig utrustning som vi kan ha användning av (tv-apparater, spelkonsoler etc.) så släpps man in två timmar tidigare, kl. 12:00.

Lokalen kostar pengar att hyra, så vill du vara garanterad en plats på #RRMeetup14 så måste du boka din plats. Det finns två biljett-typer att välja mellan; den enkla förbokningen på 100 kr och den mer exklusiva för 200 kr, där man dessutom får en limiterad t-shirt med en illustration av Svamprikets huskonstnär Anna Nilsson. Först till kvarn gäller, eftersom det är begränsat antal både platser och t-shirts.

Så hur bokar jag min plats?

Mer information om detta finns i Facebook-evenemanget. Har man inget Facebook-konto tar man direkt kontakt med huvudarrangören Johan Andersson, på nummer: 0763196330.

Bildgalleri från Retroresan Meetup 2013

 (Fotograf: Rikard Söderberg)

Hoppas vi ses!

Kommentarer

 1. Rickard "Reless" Wahlberg skriver:

  Aaaah, det är inte en skatt vid regnbågens slut utan en hög med härliga retrospelare!

  Vi ses där!

 2. Johan "Ebbe" Andersson skriver:

  Om ni har några som helst funderingar så tveka inte att ringa, hoppas vi ses i sommar!

 3. RickieSix skriver:

  Jag kommer att vela in i det sista. Sen kommer det att vara försent. Skulle dock vara svinkul!

 4. Marcus larm skriver:

  Hej är det någon i Skövde, skara, Lidköping som ska åka bil till rrmeetup? Isåfall skulle det finnas chans att en 18 årig grabb skulle få åka med?:) ni får självklart betalt 🙂 kanske lite fel sida att skriva på men jag har inte Facebook

Skriv en kommentar