Sugen på att komma och hänga och chatta med oss i redaktionen och alla andra härliga människor i Svampriket-gemenskapen? Trevligt! Vi har valt att lämna old school-forum bakom oss och gå över till Discord. På vår Discord-server kan du hitta andra att spela med, tipsa varandra om spel eller spelreor eller helt enkelt bara snacka skit.

Discord finns överallt. Som program dattan, app i mobilen eller i en flik i din favoritwebbläsare.

Hur gör man då för att komma med i gemenskapen?

• Först och främst behöver du ett Discord-konto. Det fixar du enkelt genom att öppna appen, klicka ”connect” i fönstret nedan eller gå direkt till discordapp.com.

• När du har skapat ditt konto är allt i princip klart. Då är det bara att klicka här eller på länken nedan för att gå med i servern.

Stöder du oss på Patreon? Först och främst – tack! Eftersom du ger oss pengar varje månad är du med i vad vi brukar kalla för Svampadeln. Du blir tilldelad rollen Svampadel i Discord och får tillgång till backarexklusiva text- och röstkanaler. Om du har kopplat ditt Discord-konto till din Patreon-profil går det automagiskt. Om inte – hör av dig till någon av oss i redaktionen, så löser vi det på ett kick!

Har du förslag på specifika kanaler du skulle vilja se på Discord-servern? Kanske för något särskilt spel som du tror att många kommer att vilja diskutera. Hör av dig! Den här gemenskapen bygger vi tillsammans.

Klicka här för att komma till vår Discord-server!