Ludde Lundblad

Grundare/Chefredaktör/PR

Ludde har varit en aktiv TVspelare i snart 30 år. Är en av grundarna till Svampriket. Första spelminnet är Bump n Jump på en Intellivison. Har klätt av sig naken för att göra spelvärlden mer jämlik. Utsedd till en av Sveriges sexigaste spelbloggare 2013. Är lite av en Nintendo-fanboy. Har nyligen återupptäckt sin kärlek till brädspel. Tycker om att duscha och dricka en öl, gärna samtidigt. Har döpt sin dotter till Zelda.

Favoritspel

Anders Brunlöf

Redaktör

Anders tror stenhårt på att passion och dedikation räcker längre än talang och mår som bäst när han har lite för mycket bollar i luften. Har gjort podcast effektivt sedan 2008 och har mot slutet börjat få in vanan. Säger sig gilla att planera långsiktigt och med framförhållning, men är sämst på att hålla tider. Uppfattas som snäll, men tänker rätt elaka saker ibland. Beskrivs dock bäst som lång, glad och högljudd.

Favoritspel

Linus Svensson

Redaktör

Linus må vara yngre än Luddes skäggväxt, men det hindrar honom inte från att tro sig ha rätt i alla diskussioner. Och det kan han mycket väl ha, men eftersom han är så oerhört skånsk är det ingen som förstår vad han säger. Ryktas ha sänkt en vattenbuffel enbart med sitt leende.

Favoritspel

Tobias Pagmén

Redaktör/teknik

Tobbe är Svamprikets egna lilla monster. Han spelar alltid på svåraste svårighetsgraden och ska helst samla allt. Samtidigt. Förutom det så är han en ganska hårlös men snäll människa och individ som gillar att fixa med teknik och att dansa runt i skogen. Fast, som sagt, ett monster.

Favoritspel

Anna Nilsson

Redaktör/illustratör

Anna är Svamprikets medicinkvinna tillika illustratör. Jobbar efter devisen att ett ljus brinner bäst från bägge ändar och är så strängt upptagen med att jobba sig mot ett nytt blödande magsår att hon knappt hinner spela spel. Men resten av redaktionen låter henne hållas, för hon har ju så fint hår. Lever renlevnads- och eremitliv på någon jävla Bjärehalvö och tror hon är kattens pyjamas.

Favoritspel

Niklas Sintorn

Redaktör

Niklas är mångsysslare av rang och fullblodsnörd sedan 1984. Journalist, basist, capoeirista, öldrickare och kattälskare. Fram till alldeles nyligen den enda på riket som tar mer än sin egen kroppsvikt i bänkpress.

Favoritspel

Peter Ahonen

Redaktör

Spelskribent sedan 2010, kulturvetare sedan 2006 och supernörd med fingrarna i allt töntigt en fick stryk för sedan skolan började 1988. Till vardags motvillig ölentusiast och dålig Hearthstone-spelare som jobbar med IT. Älskar hiphop och solidaritet.

Favoritspel

Glenn Ahlström

Redaktör

Undrar man vad Glenn tänker på vid ett givet ögonblick så är det förmodligen något av följande: gammal P3-humor, 80-talsfilm, riktigt bra spelupplevelser, vad nästa maskeradutstyrsel kommer att bli eller på nya sätt som han kan bidra med lite mer Glenn i världen.

Favoritspel

Siri Hallberg Söderström

Redaktör

Siri är Svamprikets kulturtant, som i övrigt alltid uppskattar allt som är pilligt och tar tid. Det kan vara allt från riktigt långa och orimligt svåra peka-klicka-spel från 90-talet till stickning och pussel. I övrigt är hon alldeles för rädd för döden för att kunna uppskatta fps:er, gillar sina katter överdrivet mycket och tycker att världen skulle bli en lite bättre plats om alla var mer som Captain Janeway.

Favoritspel

Jesper Granmyr

Redaktör

Skäggig västkustbo som bytt saltstänkta klippor och kratrar mot tacksamt plattare Örebro. Svär väldigt mycket och gillar spel med vapen, gillar även att kombinera dessa två saker online. Älskar ishockey, Formel 1, sockerfyllda drycker, monsterfilm och kebabpizza med extra sås. Och korv. Har en gång slagit sönder en soffa spelades Soul Blade på Playstation och tycker det är helt naturligt.

Favoritspel

Matilda Duvri Engelmartin

Redaktör

Matilda Duvri är en Dator och TV-spelande, filmälskande, tatuerad, podcastande, universitetsstuderande, förskolejobbande skräckfantast och feminist. En självutnämnd mästare på headshots, som är förbannat envis och en otroligt dålig förlorare… och vinnare. Kämpar dagligen med kampen mellan pluggandet och ”jag ska bara spela en stund”.

Favoritspel