Under lördagar brukar vi på redaktionen inte publicera material på Svampriket.se utan istället överlämna pennan och ordet till våra besökare. Våra gästkrönikor är något som gett oss väldigt mycket bra och tänkvärt material genom åren och det är en tradition värd att hålla vid liv.

Låter detta intressant? Här nedan har du några saker att ha i åtanke:

Att tänka på:

B
Alla är välkomna – Det spelar ingen roll om du har skrivit om spel innan eller om det är din första text. Tanken bakom våra gästkrönikor är att din granne eller farmor ska få uttrycka sig på samma plattform som en erkänd tidningsskribent – för spel är ett medium för oss alla.
B
Endast exklusivt material – För att en text ska publiceras på Svampriket.se så ska den inte ha publicerats någon annanstans innan. Däremot får ni gärna publicera texten på er egen blogg eller sajt efter den publicerats hos oss. Vi uppskattar då att ni väntar i minst 7 dagar från publicering samt att ni länkar tillbaka till oss.
B
Text är inte allt – Vill du hellre spela in en videokrönika, intervjua någon eller göra ett radioreportage så är detta också varmt välkommet. Bolla gärna idéer med oss!
B
Inte alla värderingar passar – Vi på redaktionen förbehåller oss rätten att inte publicera en text på vår sajt, om vi uppfattar den som olämplig eller opassande på något sätt.
B

Låter det fortfarande intressant? Skicka då ett mail till tobbe@svampriket.se så bokar han in dig på första bästa lediga tid, eller enligt överenskommelse.

Lycka till!