Videoblogg

Harry Potter och lite Bilar

Kommentarer

 1. Samson Wiklund skriver:

  Vad mycket skägg du fått, Luddson!

 2. Ina skriver:

  Fin videoblogg. HP-spelet är verkligen… jag vet inte. Uäck.

  Eftersom du redan hörs mycket dåligt så vore det kanske smart att låta bli att ha bakgrundsljud, alltså det som fortsatte efter klippen från spelen. Bara en tanke 🙂

 3. SpeLinnea skriver:

  Vad fint! Jag har inga barn själv, men tycker ändå det är intressant. Mest för att bra barnspel också kan vara bra vuxenspel, iallafall för mig. : D

  Tyckte Harry Potter (filmerna) var mycket mysigare när det visade Hogwarts och allt magiskt som kunde hända där. De senare blev så förbannade mörka, och spelet här följer såklart detta. Din lillgrabb verkar väldigt duktig på att styra, jag vet inte hur jag skulle hanterat 3d-spel i den åldern. Förmodligen inte alls.

  Ljudkvalitén sviktar tyvärr, det är stundtals svårt att höra vad du säger med bakgrundsmusiken och det.

  Cheers!

 4. Shotgun Facelift skriver:

  Ludde är så förbannat skön. “The Dethslhy Hälthslouwhs.” 😀

 5. Frances skriver:

  Bra jobbat Ludde! Min tjej spelar bara My Little Pony just nu (4 år). Jag skulle byta det mot Harry Potter för dyra pengar ANY DAY, men hon har en rosa häst-period. *suck*

  Hoppas hon tvärvänder och blir en 5-årig Goth tjej som smygspelar Mammas Bioshock. 😀

  Mer Mamma, Pappa, Barn inlägg tack. <3

 6. goteki skriver:

  Tycker inte man ske ge barn dåliga filmlicensspel. Ge dom Super Mario, Zelda, LittleBigPlanet och andra kvalitetsspel istället. Så att dom lär sig vad kvalitet är och för att de ska när de blir äldre kunna återvända till sin barndom och uppleva spelen lika bra som de var då.

  Jag själv tycker det är väldigt roligt att gå tillbaka och spela Super Mario World som jag gillade mycket när jag var liten. Men när jag var liten tyckte jag även spel som Harry Potter och De Vises Sten var minst lika roliga. Skillnaden är att när jag återvänder till det spelet märker jag att det är totalt kasst och hatar att jag spelade det som liten.

  Därför tycker jag man ska ge barn bra spel. Så att de kan njuta av spelen även när de blir stora. Det är ju inte så roligt att återvända till sin barndom och märka att allt är kasst.

Skriv en kommentar