Quicktitt

Steel Battalion: Heavy Armor

Ludde testar Kinects nya hardcorehopp medan Tommy sitter bredvid och försöker förstå vad det är som händer på skärmen. Det här är de inledande 30 minuterna av spelet, och ingen av pojkarna i klippet hade någonsin spelat det tidigare.

Kommentarer

 1. Ja vi har röststyrning i Sverige, sen förra året!

  Och vad är allt det här snacket om Chris? Har jag missat nått, eller pratar ni om en annan Chris? Oavsett är jag mer intresserad av mechen än jag är av de inoljade männen, de har ju kläder på sig..

  Oavsett så verkar ju spelet intressant, om en lyssnar på instruktionerna går det säkert snabbare att komma igång ;).
  Stridserna verkade dock spännade och kaoitiskt, detta vill jag prova!

 2. Oskar skriver:

  Jag kan varit övertrött, men jävlar vad jag tyckte den här videon var underhållande. Det var nån kombination av Luddes desperata försök att styrka mechen i kombination med den uppgivenhet som Ludde visade upp. Detta tillsammans med Tommys desperata försök att hjälpa Ludde på rätt spår.

  Vad det gäller att använda kontrollen samtidigt som man skall använda kinecten känns bara som idioti, men jag är iofs inget fan av kinect skall väl erkännas.

Skriv en kommentar