Quicktitt

FAST Racing League

Är du ledsen över att det aldrig kom ett F-Zero till Wii? Då är det här spelet medicinen för dig. För bara ~100kr får du ett svävarspel med en intressant gimmick som skiljer det från konkurrenterna. En sak som glömde nämnas i quicktitten är att det går att spela två spelare via split screen, och att det finns ett (lite tråkigt) Challenge Mode. Men gå och köp det här nu, och du har en Wii som står och dammar och du älskar snabba racingtitlar!

Kommentarer

 1. Trazh skriver:

  Sorry men… League*.
  Men ser intressant ut. 😀

 2. Trazh skriver:

  Förövrigt så står min Wii framme på bästa plats. Där den ska vara.

 3. Quid skriver:

  Blev grymt sugen på att plocka fram min Wii igen, härlig Wipeout-känsla! 🙂

 4. Svennefenne skriver:

  Wii:et står framme och är redo för detta spelet. Fråga: Kan man spela det med classic-kontrollen? Hade varit riktigt nifty om man kunde det 🙂

 5. Tommy Håkansson skriver:

  Svenne:
  Har inte sett några tecken på att det ska vara möjligt. Tror det är som Excite Truck, och du är fast med rörelsekontroll. Men det är så man Ska spela det också! 😀 Kontrollen är awesome som den är. Jag lovar.

Skriv en kommentar