Svamppod

Avsnitt 5: The Unfinished Swan, Assassins Creed 3, Skylanders Giants, MOH Warfighter & Prof Layton

Denna vecka är vi en aning försenade, men eftersom vi valde att vänta till nu har vi möjlighet att vara först med våra intryck av Assassins Creed 3 som Samson spelat den senaste tiden. Malin har äntligen fått fason på PSN och lyckats ladda ner The Unfinished Swan, medan Tommy spelat Professor Laytons senaste äventyr Professor Layton and the Miracle Mask (fast det är det knappt någon annan än Tommy som bryr sig om). Ludde gör slut Dishonored men har inlett ett nytt, ytligare förhållande med Skylanders Giants, samt försökt kriga i Medal Of Honor Warfighter.

Avsnitt 5: The Unfinished Swan, Assassins Creed 3, Skylanders Giants & Prof Layton

Kommentarer

 1. Trollian skriver:

  Dör Snape och Dumbledore? Vafan!

 2. Malin Söderberg skriver:

  Jesus också! Men sen blir det bättre!

 3. Mattis Castegren skriver:

  Jag har just läst klart gamla testamentet men gjorde uppehåll för Harry Potter jue. Och nu är båda spoilade! Bästa avsnittet hittills, stod och garvade inne på Webhallen

 4. T4 was Here skriver:

  Han spelade Destro i G.I Joe: Rise of COBRA!
  Okay film med sjysta ninja fights.
  Tvån ser bättre ut men blev försenad för att dom ville göra den i 3d.

  Och jag hatar nya PSN och dom som sa att den gamla var dålig och behövde göras om!

 5. T4 was Here skriver:

  FUCK YEAH DRAKENGARD!
  I LOVE HOW FUCKED UP THAT GAME IS!

 6. jonas skriver:

  Jag tycker ni här på Svampriket är jättebra. Har nu lyssnat igenom den 1a podcasten och den senaste, väldigt bra och mycket fokus på spel. De små filmklippen ifrån Gamex har jag oxå tagit del av. Blev intresserad av er då jag tittade och lyssnade på Tommys snabbtitt på The last story, mycket behaglig quicktitt tycker jag, bra röst. From now on så ser jag verkligen fram emot tisdagar måste jag säga. Kul för en 37årig gammal spelentusiast att bli just entusiasmerad! Mvh Jonas

Skriv en kommentar