Svamppod

Avsnitt 6: GameX & Halo 4

Hela kärngänget är samlat och trängs runt bordet. Vi pratar givetvis om GameXveckan som gått – spelen vi spelat, folket vi träffat och dumheterna vi haft för oss. Vi avrundar med en längre diskussion om Halo 4 som både Linus, Tommy och Ludde sett till att spela inför detta.

Stort tack till alla glada härliga människor vi träffat under mässan.

Ett särskilt tack till Filip ‘Tallkottar’ Ohlsson.

Avsnitt 6: GameX & Halo 4

Kommentarer

 1. thaDameer skriver:

  Spelet ni uppgav vid namn “Metropolis” heter “City of metronome” och är inte helt skrotat ännu. Finns ett litet hopp kvar. Tack för en mysig podcast 🙂

 2. Anton skriver:

  Jag vill upplysa alla om att T:et i “T-Centralen” står för tunnelbana, och är en separat station från Stockholms Centralstation – även om de ligger i nära anslutning till varandra.

  Källor:
  http://sv.wikipedia.org/wiki/T-Centralen
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Stockholms_centralstation

  Ojuste.. OBAMA VANN!!!!!! ^^

 3. Bob at PxK skriver:

  Lyssna på avsnitt 13 av podden Overkligt om ni vill höra mer om City of Metronome, där gästar upphovsmannen Mattias Nygren nämligen.

 4. Ludde Lundblad skriver:

  @Bob – Av princip lyssnar vi ej på våra konkurrenter ;D

 5. Bob at PxK skriver:

  Haha, visste att det skulle komma nåt sånt.
  Men det gör iaf jag 😀

 6. Ruben skriver:

  Det var trevligt att höra fler redaktionsmedlemmar komma till tals. Hade förväntat mig någon typ av inklippt “Precis alla på hela Svampriket sammanfattar Gamex med en mening/upplevelse/någonting”-segment, men det var inget fel på det som sades av kärntruppen här i avsnittet.

  Skönt att höra att Gamex inte påverkade era tendenser till goa urspårningar om allt möjligt. Är nu mindre klok på Centralen än någonsin tidigare i livet.

 7. T4 was Here skriver:

  Farsan och jag älskar att co-opa both AoT spelen.
  Synd att dom kuker till det…

 8. Peter Ahonen skriver:

  Jag tycker mig minnas att AoT:DC visst har ett aggrosystem? Clement förklarade att de fiender som lyser guldaktigt var fokuserade på din spelpartner, varpå man kunde flanka och få feta poängcombos pga ryggskott och distraherad fiende?

 9. NuYu skriver:

  Det där Vanquish-liknande spelet Samson snackade om ska faktiskt komma till Steam men de behöver såklart tillräckligt många röster på greenlight, så här kommer en länk: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=93065252

  Cloudbuilt heter det alltså, jämförde det faktiskt själv med Vanquish, men likheterna hade utvecklarna tydligen inte tänkt på. Roligt sånt där.

  Skoj avsnitt förresten; höll på att skratta högt i bussen vid flera tillfällen.

 10. Gazimaluke skriver:

  Ni behöver göra en Halo-special och bjuda in mig som Halolog och få svar på hur saker och ting ligger till i Halo-universumet. Idag lyssnade jag både på er och Bombcast prata om Halo 4 och det är en del jag behöver reda ut. För storyn som involverar det som händer i Halo 4 är lite invecklad. Det är inte helt vänligt för folk som inte är inne i det extended universe så att säga 🙂
  Men annars bra avsnitt.

 11. Linus Svensson skriver:

  @Gazimaluke: Jag lyssnade faktiskt på ert snack om storyn och vet nu precis hur fel jag hade! Däremot vidhåller jag, speciellt efter att ha hört avsnittet, att storyn blivit alldeles för invecklad. Visst kan jag uppskatta det på vissa plan, men det känns onödigt intrikat nu.

 12. Linus Svensson skriver:

  @NuYu: jag älskar din bild. Den rockar.

 13. NuYu skriver:

  @Linus: tack så mycket!

Skriv en kommentar