Svamppod

Avsnitt 16: The Showdown Effect, Special Forces Team X och Surgeon Simulator 2013

Denna vecka är det lite glesare i spelandet men vi har desto mer att prata om runt spelande, där vi bland annat går genom alla prisutdelninger på D.I.C.E Summit som nyligen varit. Malin försöker balansera mellan sin professionella roll som PR-ansvarig och som podcastare när Samson vill prata om The ShowDown Effect. Dessutom ger vi ut lite betakoder till spelet!

Länkar
– Nyheter
Scribblenauts Unlimited ställs in tills vidare
Rayman Legends försenas
Epic Games stänger Impossible Studios
En ny Oya varje år
D.I.C.E Awards
JJ Abrams och Valve slår sina påsar ihop

– Matnyttigt
Surgeon Simulator 2013

Avsnitt 16: The Showdown Effect, Special Forces Team X och Surgeon Simulator 2013

Kommentarer

 1. anna.p.anna skriver:

  hade jag tecknat en omslagsbild till det här avsnittet hade det föreställt tommy som fleshlightar mega mans armkanon, malin som skrider ner för altaret med samus (naw!) och samson som står med ett blodigt mariolik vid fötterna och marios ryggrad mellan tänderna.
  sex, skvaller och våld, JÄVLAR vad lyssnare vid hade fått!

 2. Trazh skriver:

  Tack för beta-koden. Har blivit många timmar redan. Kommer bli ett givet köp. Katana-fight… SAI!

 3. Gun skriver:

  Yay! tack för tipsen, har nu avslutat första och börjat på andra 😀 så DLC för andra och tredje kändes ändå mera relevant. Nej ingen får dö då blir jag ledsen i ögat.

 4. MrBase skriver:

  Heter ni inte svampriket p.g.a Nintendos svamprike ??

  Men det verkar som ni verkligen hatar allt Nintendo gör både i spel å hårdvara pratades det skit om detta avsnitt.

  och ni säger att ingen kommenterat att Rayman flyttas, har ni levt under en sten sista veckorna ??

  Själv tycker jag det är förjävligt hur man kan skjuta upp ett frädigt spel bara för att släppa allt samtidigt. Bryr mig inte om att det ska vara Wii U exclusivt men spelet är ju klart , varför inte släppa det till Wii U först. Nu kommer ju inget speciallt till masiken medan i höst lär dom få konkurera med alla andra spel oxå. Alla jag pratat med kommer borgkotta Ubisoft i framtiden uavsett format.

  Podden är bra annars , men snälla prata inte bara skit om Nintendo. Dom gör faktiskt riktigt bra saker, egna saker.

  Några tips till Er efterom ni bara har er 3DS som dammsamlare.

  8 mars Helt nytt Castlevania
  29 mars Nya Luigi Mansion
  22 mars Monster Hunter 3
  19 april Fire Emblem ( medel 9.4 )

  Så damma av era 3DS:er å njuuut

 5. Tommy Håkansson skriver:

  Det stämmer att Svampriket heter Svampriket för att vi som grundade bloggen älskar Nintendo, och jag tror alla som skriver här har en speciell plats för Nintendo i sina hjärtan. Men det innebär inte att Nintendo står fri från kritik och hårda sanningar.

  Och jag älskar min 3DS! Spelar på den minst en gång i veckan. 🙂

 6. Axl_rock skriver:

  Intressant det där med Nintendo. Dem första maskinerna jag ägd var Nintendo och sen super Nintendo och jag älskade alla spel och spelar dem gärna fortfarande. Men jag har tröttnat fullständigt på Mario och alla andra Nintendo spel ska jag spela mario är fortfarande super mario world bäst och zelda 3. sen var det mest tredje part utvecklade spel hag spelade redan då.Jag förstår storheten i Mario och jag vill absolut inte att Nintendo ska försvinna. Men jag kommer nog aldrig mer köpa Nintendo men det känns tryck att veta att dem finns där.

Skriv en kommentar