Quicktitt

Darkstalkers Resurrection – Ludde Vs. Samson Vs. Tommy

Ludde, Samson och Tommy sätter sig i soffan för att spela det kommande Darkstalkers Resurrection mot varandra. Vem vinner 2D-kampen? Det blir en väldig massa “vad fan hände nu?” och “vad gör jag?” medan vi rumpattackerar, rödluvar och gissar oss igenom hektiska strider. Darkstalkers Resurrection släpps här i Europa den 13:e mars via XBLA samt PSN. Enjoy!

Kommentarer

 1. Hahahah, Red Man-skämtet fick mig att skratta.
  Räcker gott.

 2. Racso skriver:

  Rolig quicktitt! Skulle gärna se hur ni spelade exempelvis SF2,3 och 4.

 3. Trazh skriver:

  Tack för den lilla nostalgitrippen och underhållningen! Tror jag hade Darkstalkers 2 till PS1. Blev många timmar tillsammans med en kompis, även om vi båda tyckte att karaktärsdesignen var lite bisarr. Men kul iallafall!

 4. Azzar Astronaut skriver:

  WTF vad var det här 😛

 5. Förresten, bästa quicktitten på länge!

 6. Lovelime skriver:

  Efter ett antal år med massvis av helger tillbringade i soffan med polare, lirandes diverse fighting spel så slog det oss(no pun intended) att det där med “vinnaren står kvar” är väldigt dumt egentligen då det för det mesta är vinnaren som är den bättre och han behöver minst träning av oss. Så numera så är det förloraren som får stå kvar.

  Tycker även att det ibland kan vara rätt gött att vinna och lämna ifrån sig arkadstickan, det blir nästan lite som man “slutar på topp” för en kort stund tills det att stickan gått ett varv runt.

  Men Darkstalkers Ressurection ser nice ut. Blir nog till att införskaffa det när det släpps.

 7. Kletet skriver:

  Första quicktitten som jag har tagit mig tid att titta på och jag ångrar ingenting. Riktigt roligt att titta på! Ju fler deltagare desto bättre. 🙂

Skriv en kommentar