Hej, mig har ni inte sett till på en månad ungefär, hoppas ni saknat mig. Jag var fräck nog att ta semester från Riket och har spenderat senaste tiden långt ute på öar i Filippinerna där internet var som små oaser av knackig uppkoppling. Hängmattan är tyvärr numera utbytt mot vinterjacka; tillbaka i verkligheten. Bland det första jag upptäckte när jag kom hem var att Svampshoppen laddats med en hel del nya motiv. Vår numera officiella tecknare Anna fortsätter leverera. Glöm inte heller att pengarna inte hamnar i Anders Jägerficka utan går oavkortat till Push The Button Initiative.

Vi ses snart igen, för nu är jag tillbaka!

Svampshoppen (<– tryck här!)

PS. Finns det några tryck ni önskar? Kanske nått Samson pratat om i Retroresan för några år sedan eller nått Fred and Tom slängt ur sig? Önska gärna! DS.