Hela kvartetten är samlad återigen efter veckor av skelettpaneler. Ludde och Tommy har spelat det nya Capcomspelet Remember Me som redan nu utlovats kommer hamna på många GOTY-listor när året lider mot sitt slut. Malin och Samson har spelat kortspelet Cards Against Humanity, partykortspelet för vidriga människor och Samson letar fortfarande frenetiskt efter något på 3DS som kan rättfärdiga han spontana inköp. Kommer VVVVVV axla rollen? Allt detta och mycket mer i veckans pod.

Länkar
Pirater blir utsatta för piratande i piratat spel
Nintendo börjar sälja begagnade konsoler
Sega och Gearbox blir stämda över Colonial Marines
Sega och Gearbox svar
Skaparna av Keyboard Cat och Nyan Cat stämmer Warner Bros.
Inget Madden NFL till Wii U!

Avsnitt 27: Rememeber Me, Cards Against Humanity och VVVVVV