Svamppod

Avsnitt 32: The Last os Us, Scrolls och Proteus

Denna vecka redogör Ludde för hur det varit att skjuta zomb… förlåt “muterade” i Naughty Dogs senaste äventyr. Samson har provat på Mojangs andra spel Scrolls. Kommer vi förvirra det med Elder Scrolls? Kommr det bli lika stort som Mojangs tidigare spel Minecraft? Utöver det har Samson också tagit sig an ett till indioespel i form av proteus som förvirrar Ludde så till den grad att han bara blir tyst efter ett tag.

Medverkande
Samson Wiklund
Tommy Håkansson
Ludde Lundblad
Malin Söderberg (andra halvan)

Länkar
Microsoft ställer in frågestund efter E3
Microsoft Xbox One info 1: How Games Licensing Works on Xbox One
Microsoft Xbox One info 2: Xbox One: A Modern, Connected Device
Microsoft Xbox One info 3: Privacy by Design: How Xbox One and the New Kinect Sensor Put You in Control
Läckt info om Respawns kommande spel
Eiji Aonuma vill göra annat än Zelda
Homoäktenskap i Massive Chalice
Webhallen skickar ut The Last of Us för tidigt

Avsnitt 32: The Last os Us, Scrolls och Proteus

Kommentarer

  1. Axl_rock skriver:

    Intressant med the last of us betyget. Tycker det inte är så konstigt att 90% av spel pressen hyllar det. inte spelat the last of us men jag tänker så fort jag får chansen. Alla stora spel vi hyllar har väl fel som vi ser förbi, turtles in time ett av världens roligaste spel. Men fanan vad kort det är men det skiter jag i för jag kan spela det hur många gånger jag vill. nästan allt jag älskar i underhållning världen har brister men vad fanan gör det om man gillar det stora hela.?. tex gillar inget Mario spel efter super Mario world. Har spelat dem andra men dem funkar inte längre för mig. Men verkligen ALLA verkar älska varenda ny del i Mario och Zelda. Jag menar Mario kart 8? Kommer säkert få en 9 eller tio eller hur man nu väljer att betygsätta och säkert väl förtjänt för dem har ju slipat i 29år på samma spel men vissa spel har den där känslan bara det är för roligt för att bry sig om det som inte funkar så bra.. Ger dock inte mycket för Aftonbladets spel eller andra nöjen. Hela aftonbladet bygger på att skapa rubriker. Det aftonbladet inte gillar är ofta värt att kolla in. Ialla om man har min smak. Tycker aftonbladet tv spel del är skrattretande dålig dessutom. Vill dem nu visa att spel är för vuxna kan dem ju se till att deras hemsida för spel inte ser så barnslig ut och att den fungerar så man kommer rätt när man trycker på en länk om något man vill läsa. Men det är klart han kan tycka att spelet inte är bra bara så enkelt kan det vara. Jag gillade inte journey så det var väl över hypas av något finns det ett pris i världen det spelet inte vunnit. Men det är bra för sånna spel gör att fler får upp ögonen för spel mediet. Spel som är bra ska hypas även om det har brister. Allt har brister till och med min sambos hud efter graviditet men jag lovar att både jag och hon ser förbi dem när helheten är värd det.

Skriv en kommentar