Det var sex år sedan som jag senast rörde Animal Crossing: Wild World, efter att ha spelat det i stort sett varje dag under ett helt år. När Animal Crossing: City Folk kom till Wii hoppade jag helt och hållet över det spelet. Dels för att jag inte kände mig sugen på mer, men mest för att jag tycker Animal Crossing ska spelas i bärbart format. Men nu, sex år efter att jag senast spelade ett Animal Crossing, har det äntligen blivit dags igen!

Igår anlände Animal Crossing: New Leaf hem till mig, och mitt mysiga vardagsäventyr börjar. Ett mysigt vardagsäventyr som jag tänker dela med mig av här på Svampriket, varje onsdag. En gång i veckan tänker jag lägga upp ett dagboksinlägg om mitt liv i den lilla byn, där jag berättar om alla jag besöker och som besöker mig. Där jag berättar om mina upptäckter, äventyr, relationer och mitt samlande. Hur länge? Jag vet inte. Men Animal Crossing: Wild World spelade jag som sagt i drygt ett år. Om du vill mysa tillsammans med mig är det bara att ropa, för jag vill jättegärna besöka alla era byar!

Vi ses under fruktträden i Svampbo!

HNI_0015

Här står jag utanför mitt nya hem, redo för äventyr.