Livet i Svampbo

Dagbok om livet i Animal Crossing

Det var sex år sedan som jag senast rörde Animal Crossing: Wild World, efter att ha spelat det i stort sett varje dag under ett helt år. När Animal Crossing: City Folk kom till Wii hoppade jag helt och hållet över det spelet. Dels för att jag inte kände mig sugen på mer, men mest för att jag tycker Animal Crossing ska spelas i bärbart format. Men nu, sex år efter att jag senast spelade ett Animal Crossing, har det äntligen blivit dags igen!

Igår anlände Animal Crossing: New Leaf hem till mig, och mitt mysiga vardagsäventyr börjar. Ett mysigt vardagsäventyr som jag tänker dela med mig av här på Svampriket, varje onsdag. En gång i veckan tänker jag lägga upp ett dagboksinlägg om mitt liv i den lilla byn, där jag berättar om alla jag besöker och som besöker mig. Där jag berättar om mina upptäckter, äventyr, relationer och mitt samlande. Hur länge? Jag vet inte. Men Animal Crossing: Wild World spelade jag som sagt i drygt ett år. Om du vill mysa tillsammans med mig är det bara att ropa, för jag vill jättegärna besöka alla era byar!

Vi ses under fruktträden i Svampbo!

HNI_0015

Här står jag utanför mitt nya hem, redo för äventyr.

 

Kommentarer

 1. Anki edvardsson skriver:

  Hejsan jag har också börjat spela ac hur kan man hälsa på varandra ?? Mvh Anki

 2. Per skriver:

  Du får gärna lägga till mig och du är välkommen till Fishtown!
  Friend Code: 4038-6103-8291

 3. Tommy Håkansson skriver:

  Anki: Du går in i tågstationen och pratar med apan, och ber honom öppna spärrarna. Sen kan den som ska hälsa på dig gå till sin egen tågstation och välja stad därifrån. Och ska du hälsa på någon måste den peronen också ha öppnat spärrarna, och har konsolens Wifi aktiverat. Sen går du till tågstationen och väljer stad därifrån.

  Per: Najs! Jag borde nog ge min friend code i seriens första del nu på onsdag. 5455-9381-9926

 4. Per skriver:

  Trevligt! Jag har lagt till dig nu. Besöker gärna din stad under kvällen om spärren är öppen. Tror inte jag haft besök av någon i min än så hojta till om du vill kolla läget. Många sköna karaktärer utlovas 😉

 5. Anders Brunlöf skriver:

  Fuck! Jag vill spela det här nu! Har aldrig satt mig in i serien, men viljan har alltid funnits där – verkar precis hur mysigt som helst. Jag kommer och hälsar på i oktober! 😉

 6. T4 was Here skriver:

  Åh skoj, såna här spel tycker jag bättre om titta på än att spela.
  Mest på grund av min gaming ADHD som göra att jag spelar minst ett nytt eller ny gammalt spel i vecken…
  Lång körare är allså inget för mej, särkilt om dom tar mycket space på driven.
  Also finally så delar folk sin f-code i text!
  Min är 1375-7190-9192.

Skriv en kommentar