I lördags var det prideparad här i Stockholm. Det är en fest som firar att man är sig själv, och är stolt för den man är. Så jag var mig själv och stannade hemma med tv-spel i stället, och arrangerade en egen liten pridefest i Svampbo.

HNI_0030

Jag målade om stadsflaggan, och tog på mig färgglada kläder. Sen tog jag ut en så där 275 000 bells, och började gräva ner dem här och där i byn. 100 bells i vissa hål, 1000 bells i de flesta, 2000 och 5000 i några. Ibland grävdes även 10 000 bells ner i hålen, och i ett superhemligt hål grävde jag ner 99 999 bells!

HNI_0029

Ingen hittade hålet med 99 999 bells, men det spelar ingen roll för jag blev av med pengarna ändå. Tydligen förvandlas pengar till föremål om man låter dem ligga begravda under natten. Så jag fick ett väldigt dyrt Mario-mynt.

Det var många som kom och hälsade på under Svambos pridefest/skattjakt. Många fler än jag trodde. Till slut blev min vännerlista full, och jag var tvungen att radera några för att få plats med fler som ville besöka. I början tänkte jag försöka fota alla som anlände, men eftersom byn stod öppen hela dagen var det så klart massor av besökare när jag inte var där. Vissa av dem lämnade söta meddelanden.

fghgfgh

Skattjakt måste Svampbo fixa fler gånger!

Varför slänger jag bort hundratusentals bells på fest?
För att mitt hus är klart. Jag bor typ i ett slott nu.

HNI_0028

Resten av veckan har jag som vanligt jävlats med folk.
Katt har anslutit sig, och nu fryser vi ut Gayle tillsammans.

HNI_0005 HNI_0007 HNI_0008

Jag har även upptäckt att om jag skriker ut bybornas namn i megafonen, så svarar de och kommer till mig. De blir dock lite sura om jag skriker rakt i ansiktet på dem.

HNI_0098
HNI_0100 HNI_0003

I slutet av veckan var det dags för fest igen, med fyrverkerier!

HNI_0069 HNI_0066 HNI_0062 HNI_0060 HNI_0046

Jag har förresten blivit jäääkligt solbränd.