Det händer inte mycket i Svampbo just nu. Det betyder att jag mest bara strosar omkring och är jävligt rik. Jag har inga stora projekt att spendera stora summor pengar på längre, så pengahögen bara växer och växer. Jag köper lyxföremål.

HNI_0009

Jag åker till andra byar och finansierar deras dyra projekt.

HNI_0039

Men de bästa sakerna i livet är gratis. Som att ställa ut dinosauriefossiler på loppismarknaden så att det ser ut som nya konstigare sorters dinosaurier.

HNI_0012

Hahaha! Vad ÄR det där? En fisk med ben?! MED BEN! Jag är så rolig.

Fuck the police.

HNI_0010

Men det farligaste med att inte ha ett projekt att fokusera på, är att jag hittar på egna projekt. Nu har jag till exempel blivit lite trött på att alla mina träd står huller om buller i byn. Det är svårt att ta sig fram, det går inte att bygga vägar, och fruktsamlandet skulle vara så mycket enklare om alla sorters frukter växte sorterat. Så jag har börjat fövandla det här…

HNI_0037

… till det här!

HNI_0038

ALLA träd ska bort! Det kommer kräva många yxor, eftersom de går sönder hela tiden. Men nästa vecka hoppas jag att åtminstone kommit halvvägs. Sen är det vägbygge som gäller. Kommer bli så fint.

HNI_0041

Det är så här jag tänker plantera träden, i vertikala linjer.

Ja, det var väl allt för den här veckan. Ganska händelselöst. Det ska bli spännande med ett årstidsskifte faktiskt. Om det sker i september. Då kanske lite nya saker sker. Åh, förresten, jag lyckades faktiskt vinna sommarens sista bug-off!

HNI_0013

Jag avslutar den här veckans dagbok med en scen ut The Blair Witch Project.

HNI_0034