Vi har finbesök i studion denna vecka. Dels är Anders på besök och äntligen har han ett vettigt svar på frågan ”Vad har du spelat?”. På vägen slet han med sig Linus, som alltid har något intressant eller roligt att säga. Samson och Tommy har knappt spelat något alls, men exilsvamparna (om nu Stockholm är hemmabasen) täcker upp gott och väl!

Länkar
Tom Clancy död vid 66 års ålder
Steam Machine specs
Mighty No 9
Röda korset vill att krigsförbrytelser ska straffas i spel
Sonic Lost World får jätterolig förhandsbokningspresent
Assassin’s Creed IV försenas till Wii U

Glöm inte att nästa helg går Gamers Geek Fest 2013 av stapeln i Gävle. Kom och lyssna på spelmusik framförd av en symfoniorkester, spela massa spel, gå på spelklubb och viktigast av allt: Se premiären av Samson och Luddes föreläsning ”Från Pong till Portal – att leva med spel”
Info via Gävles Konserthus
Gamerds Geek Fest 2013 på Facebook
Klubben Level Up som sker i samband med eventet

Avsnitt 47: #1VeckaMassorAvSpel