Med bara dagar kvar tills vi kör livepodden på Gamex (Fredag kl 11 i stora salen, missa inte det!) river vi av ett ”vanligt” avsnitt. Ludde, Samson och vår backergäst Simon har alla nosat på Batmans senaste äventyr och berättar sina intryck. Ludde har också fingrat på det nya Skylanders Swap Force och blivit oväntad förälskad i Wii Party U. Samson har börjat på sitt försök att förstå Pokémon och vädrar med Tommy, dessutom har han (Samson alltså) äntligen lagt vantarna på Adventure Time: Hey Ice King Why Did You Steal Our Garbage!? och dessutom hunnit med att bli störtkär i Kickstarterprojektet Scale.

Länkar
Scales Kickstarter
Tidig statistik från konsolkriget
PS4 låter dig använda ditt riktiga namn online
Call of Duty på PS4 vs Call of Duty på Xbone
Sony slänger massor av pengar på marknadsföring av PS4
Nakendrama kring Beyond: Two Souls
Spel för att lindra ADHD
Rykten om en kommande våg av HD-remakes av N64-titlar

Avsnitt 50: Batman – Arkham Origins, Skylanders Swap Force och Adventure Time