Quicktitt

Soul Calibur II HD Online

Dags för ännu ett spel att få en HD-remake. Det verkar vara lite av en grej. Ludde och Tommy tar sig an Soul Calibur 2 HD Online, där Ivy fortfarande har normala tuttar. Det blir en episk fight. Mm, skitbra.

Kommentarer

 1. SpeLinnea skriver:

  Klickade in en bit och hamnade oturligt nog precis där Voldo beskrevs som “jättebögig.” 🙁

  • Tommy Håkansson skriver:

   Inget fel med att vara jättebögig.

   • Spelare H skriver:

    Det känns ju samtidigt fel att samma sida som har gjort lite av en poäng att ta upp och visa problemen som finns i spelvärden angående jämställdhet och respekt för det andra könet använder ett så laddat och fördomsfullt uttryck.

    • Ludde Lundblad skriver:

     Det är även samma sida som har gått ut med att ordet “bög” inte på något sätt är negativt.

     • Spelare H skriver:

      Jag tycker inte riktigt det funkar på det sättet. Jag tyckte inte neger var ett fult ord när jag var liten, det var ett ord mina föräldrar och mina far/morföräldrar använde som ett vanligt ord som alla andra. Men sedan dess så fick det ordet en annan mening och då har jag anpassat mig så att folk inte ska ta illa upp.

      Det finns en jobbig fördom i samhället att alla homosexuella män ska vara löjliga, feminina och tycka om rosa. Tror ni att alla homosexuella män tycker det är roligt att en sådan fördom finns? Det tror inte jag.

      Nu ska jag erkänna att jag inte kollat på klippet då jag inte har tid för det just nu. Men överlag så finns det ord som man inte bör använda. Och det är ett av dem.

 2. Daniel skriver:

  När Tommy håller på att vinna en perfekt match och så hoppar han ner och dör! Skratt-attack!

Skriv en kommentar