Svamppod

Avsnitt 65: Castlevania: Lords of Shadow 2, South Park: The Stick of Truth, Assassins Creed IV: Freedom Cry, Rambo: Last Blood

Veckorna går fort och spelen flyger in från alla riktningar. Tobias har spelat senaste Castlevania, Linus har spelat ett indiespel om Rambo och Niklas har spelat lite mer från Assassins Creed 4-världen. Men gladast av alla är Anders, för han har äntligen fått sätta tänderna i South Park: The Stick of Truth, som han väntat på i flera år. Niklas har också hunnit prova på spelet och tillsammans berättar de hur bra det är.

..just det. Linus fyller även år idag. Han blir.. fortfarande jätteung. Men säg grattis ändå!

Länkar

Avsnitt 65: Castlevania: Lords of Shadow 2, South Park: The Stick of Truth, Assassins Creed IV: Freedom Cry, Rambo: Last Blood

 

Kommentarer

 1. Den Fantastiska Bävern skriver:

  Pepsi twist finns fortfarande i burkform på vissa Ica och Hemköp butikers importvaror. Så det är bara att gå på skattjakt i alla Ica och Hemköpsbutiker tills man hittar den. Dock kostar den runt 14 kr burken vilket är lite dyrt men värt.

 2. Tycker det är intressant att ni spinner iväg på TV-spel när det handlar om skolverket, berörande er punkt kring Moderaternas plumpa uttalande.

  Alltid intressant att diskutera, men kag känner att det är under vår värdighet att förklara vad “TV-spel” är och vad det inte är, varje gång något sådant kommer ut i media. Personligen oroar jag mig för att vi ökar klyftan mellan “oss” och “dem”.

  Jag ska inte säga vad ni bör snacka om i er podcast, men jag uttrycker min åsikt här i alla fall.

  Diskussionen om ifall TV-spel är problemet med de låga betygen i Sverige, är UNDER vår värdighet. Jag skulle inte ens ta i den.

  Keep em coming!

 3. ReDead skriver:

  Super Paper Mario (och alla andra Paper Mario) är utvecklat av Intelligent Systems, en av Nintendos äldsta förstapartsstudior. Och ja, även om man skulle kunna se Retro Studios spel lite som annat än “Nintendos egna” så är de också en förstapartsstudio, och såsom jag förstått det så är de ganska så hårt övervakade och vägledda av folk från EAD.

  Angående PSP-spel så vill jag slå ett slag för Patapon och LocoRoco. Jag tycker att Sony visade med båda dom att PSP inte bara behövde vara bärbara varianter av de stationära konsolspelen. Det finns säkert fler bra exempel på sådana spel, men jag har inte hunnit spela mycket mer än de på PSP än så länge. Men det är mycket möjligt att det kom lite för få sådana spel. Det kom definitivt för få om man jämför med DS i alla fall.

  Vill också bara säga att jag älskar den här podden, onsdagarna (som är veckodagen jag lyssnar på :p) är alltid de lättaste arbetsdagarna att ta sig igenom. Keep up the working good up! (känner att jag säger sånt här för sällan)

Skriv en kommentar