Svamppod

Avsnitt 67: Dark Souls 2, Lightning Returns: Final Fantasy XIII, Yoshi’s New Island, Steamworld Dig och Titanfall

Programmet är packat till brädden av spelintryck och veckans panel, som består av Ludde, Peter, Tommy och Anders, försöker portionera ut åsikterna så gott det går. Peter har dött flera gånger, Tommy kommer dö inom kort och Ludde är mest rädd för att dö. Anders har spelat Titanfall igen – denna gång med handkontroll – och är fortfarande imponerad.

Länkar:

Avsnitt 67: Dark Souls 2, Lightning Returns: Final Fantasy XIII, Yoshi’s New Island, Steamworld Dig och Titanfall

Kommentarer

 1. Quid skriver:

  Bra avsnitt som alltid!

  Ämne att prata om i bonuspoden: Tatueringar!
  Har ni några? Vill ni ha några? osv. 🙂

 2. Ruben skriver:

  Bra att Ludde ryckte höftskynket från skrevet och blottade härligheten som är Tommy och Luddes podcast i inledingen av avsnittet. Nu är det gjort, och alla Svamppoddeltagare vet precis hur de ska förhålla sig till inofficiella Skitsnack 2.0 (som inte på något sätt har
  n-å-g-o-t-s-o-m-h-e-l-s-t att göra med Svampriket).  Allihopa tillsammans nu:
  KUKSKÄMT ÄR KUL!!!!1!oneetttvåtrefyrafemsäx

 3. ReDead skriver:

  Jo, Naughty Dog är ägda av Sony, och för att kunna kallas förstapartsutvecklare så måste studion vara ägd av konsolutvecklaren i fråga.

  Studior som utvecklar exklusivt till något företags format utan att vara ägda av företaget (t ex Game Freak och Next Level Games för Nintendo) brukar man kunna kalla andrapartsutvecklare (tror dock inte det är något officiellt namn på sådana samarbeten).

 4. Christoffer skriver:

  Skönt att Tommy är tillbaka som en kontrast till det extrema fanboy/girlandet som varit under tiden han varit borta.

 5. Roger skriver:

  Tommy!? Varför har du blivit så arg och bitter? Du verkar ogilla det mesta för tillfället och det verkar som att du hamnat i någon sorts svacka. Tråkigt om så är fallet och jag har såklart förståelse för om man känner sig less på saker och ting.

  Kanske bara är jag som bryr mig för mycket men jag tyckte det verkade rätt tydligt i detta avsnittet. Jag är orolig för dig…. 🙁

 6. Tommy Håkansson skriver:

  Christoffer & Roger:
  Skit ska skit ha! Inget att oroa sig över. 😀
  Så medan jag väntar på Mario Kart 8 kritiserar jag saker hårt.

 7. PunkteradPandapung skriver:

  Underhållande avsnitt som vanligt!
  Hur står det till på Walking Dead fronten för er damer och herrar? Någon som spelat något av säsong 2? Vad tycker ni om det isåfall?

 8. Jagären personsomharettnamn somintetän skriver:

  Hej!

  Tack för ert svar! Känns som ni känner mig mycket väl! 🙂

  Själv vill jag lära känna er lite bättre! kunde ni inte berätta om er, en pers per pod där man vet lite om er bakgrund och varför ni har blivit som ni är. Hur ni har fått ert intresse för spel. Vilket spel som gjort er till den ni är idag.

  I want to know! 🙂

  Puss och kram!

 9. Andreas Lindén skriver:

  Jag har spelat Lightning returns i typ 10 timmar och jag kan inte förstå hur ni kan säga att det är linjärt. Du hamnar i en stor stad som du kan utforska fritt, du kan ta dig an uppdragen i vilken ordning du vill, du kan åka fritt mellan städer i den ordning du vill, Wildlands består i stort sett av ett enda öppet fält!

  Däremot håller jag helt med om att storyn är obegriplig. Jag har tagit Platinum på både 13 och 13-2 men fattar ändå ingenting av storyn i dessa spel. Men jag gillar 13-3. Tycker dock att det är synd att de tagit bort så mycket från de tidigare 13-spelen (förutom karaktärerna). Var är Augusta Tower? Academia? Oerba? Och dessa nya städer; har de ens nämts i tidigare spel? Varför gör man ett spel som ska utspela sig i samma universum om inget i universumet är detsamma?

  Det sämsta anser dock jag är tidspressen de lagt till. En stor anledning till att jag gillar RPG är att jag kan springa runt och utforska i den takt jag vill. Här har de gett mig otroliga städer och platser att utforska, men jag hinner inte eftersom tiden hela tiden tickar ner!

Skriv en kommentar