Svamppod

Avsnitt 78: Wolfenstein: The New Order & en Pepp-hörna

Det ekar lite tomt i veckans Svamppod. Efter lite strul med postförsändelser så har inte ett paket innehållande Watch Dogs nått oss i tid, och därav har fanns det ingen möjlighet att spela det innan veckans inspelning. Men Tobias, Peter och Anna styr skutan ändå, och pratar lite Wolfenstein, lite PowerPlay-ångest och Anna serverar ännu en pepphörna. Mycket nöje!

Avsnitt 78: Wolfenstein: The New Order & en Pepp-hörna

Kommentarer

 1. Anna Nilsson skriver:

  Vafalls, har vi missat att länka till A Song for Viggo?
  SKAM PÅ TORRA LAND!
  Men istället för att sparka på valfri redaktionsmedlem så lägger jag upp den här:
  https://www.kickstarter.com/projects/109042642/a-song-for-viggo-a-game-made-of-paper-unfolding-de

 2. jonmlr skriver:

  Tjena, har en fråga till nästa veckas pod:

  Vet ni något bra sätt att lära känna gamers? Hur bär man sig åt om man vill träffa folk som vill sitta en helkväll och exempelvis lira Mario Kart eller följa E3. Vänner har jag men de är antingen krog-folk, eller e-sportfolk. Men känner nu att jag behöver en krets till där jag får utlopp för att spela och snacka tv-spel.

  Skulle man gilla att spela fotboll är det ju bara att börja i ett lag, men att träffa gamers är ju lite klurigare då det oftast utövas hemmavid i sluten krets. Bor i huvudstaden och där borde det ju minst bo 4-5 pers till som gillar att spela tv-spel 🙂

 3. Bokbindar Anton skriver:

  Hej Snabelriket!

  Är tillbaka efter en lång frånvaro från kommentatorfältet. Glad sommar på er alla!

  Det var en intressant avsnitt att lyssna på. Med det stora antal ni är på denna sida så kan man alltid lita på att vilken kombination med människor det än blir som är med i podden så blir det alltid bra.
  Tack för att ni förgyller min vardag både i verkstaden och ute i solen.

  A Song for Viggo låter intressant men är nog tyvärr inget för mig. För mig så är spelande och läsande ett sätt att få komma ifrån vardagen en stund och inte behöva tänka på livets tyngder som vi alla bär. Så det här är nog inget spel för mig. Då upplever jag hellre sådant jag inte kan uppleva i verkliga livet.

  En liten fråga kan man ju klämma in också.
  Har ni något fint spelminne från sommaren som ni ibland kan tänka tillbaka till och le lite åt?

  Jag har några stycken men jag ska inte vara långrandig. Ha det riktigt bra nu och må väl!

  /Anton

 4. Real Pife skriver:

  Hej Svampriket!

  E3 var ju bitvis fantastisk, och ett av spelen som fick mig att dregla mest var Mario Maker. Jag gillar nämligen idén att få göra egna Mario-banor. Nu till min spelrelaterade fråga:

  Vilka spel skulle ni vilja se få en baneditor? Mina val faller på 8-bitars Mega Man och Sonic från Mega Drive-tiden.

  En annan fråga, som passar bra nu när myggorna härjar så hemskt:

  Om ni ser någon insekt hemma, typ mygga, fluga eller spindel, försöker ni få bort den ur hemmet på ett schysst sätt, typ öppnar fönstret och viftar bort den, eller smäller ni till den/dammsuger bort den bara? (Kom att tänka på det här när jag var ute med ettåringen och det var två myggor som lekte runt framför oss. Jag slog till den ena, och funderade sen på om den andra led av att lekkompisen försvann. Tankarna fick mig att känna mig hemsk, och plötsligt fick jag ett scenario i huvudet; att överlevaren slutar att flyga och sätter sig istället bredvid sin tillplattade kompis och verkligen sörjer.)

  Puss!

  PS: Tommy, skriv en artikel/topplista med dina favorititems från Spelet som inte får nämnas vid namn.

Skriv en kommentar