Svamppod

Avsnitt 88: Alien: Isolation, Bayonetta 2 & Skylanders: Trap Team

Veckans Svamppod fick klara sig på bara tre svampar, men Ludde, Linus och Tobbe hade inga problem att fylla ut tiden. Det pratas Alien, Bayonetta 2 och ännu lite mer Forza Horizon 2. Och så berättar Linus om hur det var att testa Call of Duty: Advanced Warfare och lyckas nämna Titanfall ungefär fyra tusen gånger.

Länkar

Avsnitt 88: Alien: Isolation, Bayonetta 2 & Skylanders: Trap Team

Kommentarer

 1. Christian Wilhelmsson skriver:

  Jag tror nog att Ludde sålde mej på Bayonetta 2. Jag köpte nyligen ett Wii U, mest för Mario Kart, Hyrule Warriors och kommande Nintendo spel… men jag blir rätt sugen på Bayonetta. Har ni några andra förslag på Wii U spel som jag inte får missa? Jag är stort Nintendo fan, men det var först nu jag ville ha en Wii U för de spel som kom nyligen och undrar om jag missat något viktigt eller underskattat spel?

  Sen vill jag förtydliga min kommentar från förra veckan. Jag kanske lät som om jag påpekade småsaker när jag kallade er för inkonsekventa. Självklart är det viktigt att ta upp olika fakta beroende på vilket spel som diskuteras. Däremot känns det ibland lite krystat när ni kommer på att ni kanske måste säga att Final Fantasy är ett japanskt roll spel från studion Square Enix (hypotetiskt exempel) Er publik har nog bra koll nog att det går bra att skippa detta i många fall… men jag får säga att min kritik lät lite småaktig när ni väl läste upp den. Sorry för det. 🙂

 2. RickieSix skriver:

  Måste bara säga att jag gillar eran mer fokuserade stil i podden. Det är inte många podcasts som får en att direkt efter lyssnat avsnitt längta till nästa vecka.

  Spelhösten ser ju helt galen ut i intressanta släpp. Vilka spel ser ni mest fram emot?

  Peter och Lords of The Fallen? Linus och Halo MC Collection? Anders och Sunset Overdrive? Berätta! 🙂

 3. En Galen Monark skriver:

  Eddie Murphys standup är fantastisk!

 4. Magnus skriver:

  Alien: Isolation verkar ju jättebra. Jag har svårt för spel med tema “skräck” men detta måste jag prova 🙂

Skriv en kommentar