Extrapodden

Extrapodd 2: Avatar – The Last Airbender

Så var det dags för vår andra Extrapod, podden där Riket fritt får ventilera sin kärlek till populärkulturella fenomen. Och som det ventileras! Linus, Anders och Anna får äntligen prata om en serie de alla tre har på sin topp-tre-bästa-serier-någonsin-lista; Avatar – The Last Airbender.

Alla ni som ännu inte sett serien, ge gärna avsnittet en chans ändå, för i inledningen pitchar vi serien helt spoilerfritt, och markerar sedan tydligt när vi går in djupare i handlingen. Mycket nöje och kommentera gärna hur ni tycker vår yngsta pod sköter sig såhär långt.


Hämta här

Kommentarer

 1. Quid skriver:

  Men!! Trodde ni skulle prata om filmen… #besviken :p

  • Anders Brunlöf skriver:

   Quid: Vi ger filmen precis så mycket uppmärksamhet som den förtjänar.
   (Vi nämner att den är fruktansvärt kass, thats it 😉 )

 2. joel skriver:

  Bra snack! Gillar dessa små avstickare väldigt mycket och ni får gärna göra flera, om man får önska ett ämne så skulle jag vilja höra lite boksnack ifrån riket, gärna fantasyböcker då det är en personlig favorit!:)

 3. Kriskosk skriver:

  Slutade lyssna när ni skulle börja spoila och började titta på serien som jag missat.
  Blev 10 avsnitt igår och det är redan intressant även om ni sa att det blir bättre “bok” två. Tack så mycket för ett bra tips.

 4. Nicklas Pihlainen skriver:

  Ok jag måste se detta nu. Vart kan man titta på serien lättast tro? Jag har dessvärre bara hittat massa fulstreams här och där. Verkar inte finnas på Netflix heller.

  • Ludde Lundblad skriver:

   Alla tre säsongerna finns på Viaplay.

   • Nicklas Pihlainen skriver:

    Tack för svaret. Vart dock genast påmind över varför jag avslutade mitt Viaplay konto förut. Det är verkligen inget som funkar med Viaplay, blir helt galen. På PS4an där är allt på danska, går det att byta språk någonstans? Hittar ingen info alls om det. Sen testar jag att starta det via paddan och där är allt på svenska. Kan jag inte se Avatar på engelska med Viaplay alltså?

Skriv en kommentar