Under helgen som gick så samlades över femtio glada nördar för att ha vuxenkollo, det hela med någon lös anknytning till en pod som görs av två helt vanliga killar och som vi känner som Retroresan.
För fjärde sommaren i rad så bjöd Johan ”Ebbe fö’ fan” Andersson till med kalas i dagarna tre, ölet flödade, stämningen var på topp och Per Johansson var där och såg att det var gott. Samt tog en herre-jösses-massa bilder, för som vanligt var han den enda som kom ihåg att ha kameran framme. Vi hörde av oss till honom och frågade om vi kunde få välja ut kanske femtio (eller åttionio) av våra favoritbilder och göra ett litet bildspel att dela med oss av på Riket.
Vilket vi fick, för Per är en riktig hedersknyffel (lyssna gärna på hans filmpod Filmpodden) och till dessa vackra bilder har vi även valt ut lämplig bakgrundsmusik, en härrrlig cover på en klassisk åttiotalstryckare med lätta stalker-vibbar.
Anna valde bilder och Tobbe gjorde videon, hoppas ni som var där kan garva och minnas och att ni som missade det i år får en försmak för hur fantastiskt bra vi hade det.
Puss!