Subnauticadagboken

Subnauticadagboken fortsätter!

Peters äventyr under havet har kommit upp i fyra långa avsnitt på vår youtube.

Det är ganska mycket simmande, ganska mycket craftande och samlande. Men nu har vi tillslut lyckats bygga oss en ubåt och är redo att börja utforska havet på riktigt.

Kolla ikapp här så är ni redo för avsnitt nummer fem, som kommer innebära vår första resa till vraket av Aurora, skeppet som krashar i början av spelet.

Havet är djupt!

Kommentarer

 1. En Galen Monark skriver:

  Missade helt att du lagt upp avsnitt på youtubesidan…. Nåja.. blev mer för mig att binge-kolla!
  Har lagt ca 12 timmar på spelet nu och har “fortfarande” väldigt kul. Seamoth farkosten gjorde verkligen att man kunde utforska på längre avstånd, framförallt när man är lite skyddad i den…

  Men mörka saker väntar i djupen… ugh…

  Det är mycket material som man hittar i spelet man knappt har någon användning av och jag är riktigt nyfiken på hur de skall implementera det senare..

  Förresten! Har du suttit på taket på din podd och kollat på månen på natten? Tycker det är riktigt läckert, även med lite sämre grafik!

  Tack för underhållningen!

  • Peter Ahonen skriver:

   Ja! Vi lägger upp saker titt som tätt på youtube som inte hamnar på sidan, iaf inte direkt. Så värt att hålla koll på oss där!

   Igår spelade jag in avsnittet när jag besökte Aurora i min Seamoth. Reaper Leviathans confirmed. 🙁

   • En Galen Monark skriver:

    Ja jag märkte det!

    Hoppas du fick med det på film 😉 De busarna har skrämt mig flertalet gånger… De dyker verkligen upp från ingenstans och hörs knappt..

Skriv en kommentar