Extrapodden

Extrapodd 8: Pistvakt

En pod som var planerad till slutet av februari anländer istället i mitten av april, och vi har korsat fjäll, kärr och bjärv för att kunna leverera detta avsnitt till er. Anna, Anders och Glenn ska en gång för alla förklara för pöbeln att ‘Pistvakt – En vintersaga’ är bra mycket mer än vad många tror, att det i själva verket är ett mörkt epos om vad den grym och hård far kan ställa till med, och hur han lamslagit ett fem man starkt samhälle… Sätt dig bakom oss på scootern och håll fast, för nu glider vi ut i den kalla, obarmhärtiga vinternatten.

Hämta här!

Kommentarer

  1. Simon Johansson skriver:

    Herregud, som Norrbottning blir jag så gud-förbannat upprörd när jag ser att ni stavar skoter som scooter. BEDRÖVLIGT! Scooter är vad man kallar antingen en vespa-lik moped eller en sån där liten sparkcykel som kidzen™ använder. En gammal hederlig snöskoter kallas (och stavas) skoter.

  2. Quid skriver:

    Så oväntat, men ack så bra! 🙂

  3. joel skriver:

    Fy vad härligt!! Nu väntar jag spänt på ett avsnitt med Anders, Ludde och någon mer som grundligt tar sig an Ronny och Ragge 😉

Skriv en kommentar