Är What Remains Of Edith det bästa spelet någonsin? Behöver skräckspel mer rullstolar? Hur många hundår är Glenn? Svaret på dessa frågor och många fler får du om du lyssnar på veckans Svamppod där Ludde, David, Glenn och Niklas orerar om lite TVspel och en massa annat i lite över två timmar. Trevlig lyssning.

Meddelande från Ludde

Tänkte passa på att skriva ett tack till alla er som lyssnar. Som ni kan höra i veckans avsnitt är detta mitt sista Svamppod. Det är inte mitt allra sista för tid och evighet, men mitt sista som programledare. Men det kommer dröja innan jag åter kommer höras i era öron igen, då jag tänker gå på ”pappaledighet” en tid.
Men jag vill passa på att tacka er alla som har lyssnat på mig och mina kollegor när vi vecka efter vecka har försökt leverera den smartaste, roligaste och snyggaste spelrapporteringen i Sverige. Tack så mycket. Utan er som lyssnar vore vi ingenting och mina fem år med Svamppod har varit toppen. Tills vi hörs igen, ha det så bra och ta hand om varandra. 

Ladda ner här