Svamppod

Avsnitt 193: Tjotablängare i prygelsommaren

Anders syns inte till så Tobbe plockar upp kaptenshatten och styr Svamppodskutan tillsammans med Anna, David och Jesper. Fightingbonanza inklusive vem som är vilken fightingkaraktär på Riket, Nintendo-gruff, frågesport och en välfylld lyssnarsäck skådas vid horisonten.

Trevlig lyssning!

Ladda ner avsnitt

Kommentarer

 1. T4 Was Here skriver:

  Näh, ingen mer frågesport tack, det är bara irriterande att höra alla fel.
  Pratat mer brädspel istället!
  *ni tar fram en kopia av trivial pursuit gaming edition*

  Well Played.

  Och RetroResan elefanten lever än…

 2. Kletet skriver:

  Ja. Mer frågesport!

  Om man får lov att vara den som är den skulle jag önska mer nyanserade frågor då det då blir än mer kul. Frågesporten som levde och dog i bonuspodden var väldigt mycket i min smak. Förstår dock att det då börjar röra sig om allt större krav på tid och jobb.

  Men omväxling förnöjer! Uppskattar att Tobbe tog med sig detta till en podd som börjar kännas igen lite väl mycket vecka ut och vecka in.

  @T4 Haha. Shhh. Den talar vi inte om.

  • Tobias Andersson skriver:

   Hur tänker du med mer nyanserade frågor? Ge nåt exempel så ska jag se vad jag kan göra 🙂

   • Kletet skriver:

    Nja, vet inte hur mycket man kan göra mer än att variera svar och frågor egentligen. Kanske hakade jag upp mig till respondenternas vilja till att chansa/svara samt frågornas begränsning till ett enskilt årtal (vilket mycket väl kan ha berott på att deltagarna inte kunde svaret).

    Men kanske mer varierade frågor helt enkelt då det lätt kan jämföras med tidigare frågesporter i podden som var väldigt roligt, en tävling vore roligt. Observera att frågesporten i sig uppskattades, och är inte någon som helst kritik. 🙂

    • Tobias Andersson skriver:

     Jag ska fortsätta köra frågesport och min förhoppning är att det ska bli lite diskussion om spelen frågorna gäller och att någon kanske känner “oj, är det så gammalt”. Ska försöka väva in mer sånt nästa gång 🙂

     • Lovelime skriver:

      Nu är det ju kanske inte kul att plagiera, men amerikanska Game scoop har ju en tid nu avslutat deras shower med en “guess the game in 20 questions”. Där panelen ska på under 20 frågor lista ut vilket spel som programledaren “tänker på”.

      Med frågor som typ,
      är det ett multiplatforms spel?,
      är det släppt före 1990?,
      använder man vapen?,
      är det ett plattformspel?
      osv.

      Jag tycker att det skulle kunna funka rätt ypperligt i svamppod, det blir liksom dessutom gemytligt när medverkande får sammarbeta för att lista ut spelet. Samt att man som lyssnare kan klura lite själv med, även om man inte får ställa frågorna.

      Nu när jag tänker på det så påminner det ju lite om sällskapsspelet vem där?

 3. Lovelime skriver:

  Borde inte Anna vara Makoto ifrån Street fighter, det var precis vad jag tänkte på direkt iallafall, jag fick även jag upp bilden av Gon som Linus i skallen, för att bara en bråkdel senare höra Tobbe säga samma sak.

 4. T4 Was Here skriver:

  Hmm… Är det mer okay att karaktärer har dålig mode/kläder-smak om man kan customisa bort det?
  Ta Kazuyu’s halvbror Lars Alexandersson från Tekken t.ex, som ni blandade ihop lite med adoptivsonen Lee Chaolan, you know, that guy how lose his shit at the end of the Tekken anime movie, så jävla rolig dub, anyway…
  Han ser ju normal ut som en töntig superhjälte med anime frilla, men i sexan gav jag han en alt kostym där han ser ut som en snowboard åkare med en mössa över frilla. Mycket bättre?
  Also, fun fact, han gjorde ett gästspel i ett Naruto spel av alla ställen.
  https://www.youtube.com/watch?v=caqVYPlkiUk
  MED EN ÄNNU SÄMRE OUTFIT!

  Och om jag skulle vara en fighter karaktär så är det Stun the Insect från Bloody Roar.

Skriv en kommentar