Svamppod Sommar

Svamppod Sommar: Jesper

En känslig sladdis berättar om sin långa karriär inom speljournalistik. Allas vår skäggkub har gjort saker knoddarna Pim och Linus bara kunnat drömma om, som t.ex att dryga ihjäl självaste Gabe Newell via mail.

 

Ladda Ner

Kommentarer

 1. Martin Lindell skriver:

  De personliga avsnitten är alltid kul att höra. Och Nicklas Mether jobbar fortfarande på EA Nordic. Han blev SM-mästare i NHL ett par gånger, så det var naturligt att han senare hamnade på EA. Rolig throwback-thursday, Mether tar emot pris på Dataspelsgalan för NHL 09 som vann årets sportspel. Det är jag i Mario-dräkten!
  http://www.dataspelsgalan.se/wp-content/nicklas-m-aarons-bild.jpg

  • Jesper Karlsson skriver:

   Kul :D. Jag träffade faktiskt Nicklas på en EBGames Vendor Show i början av 00-talet. Det kan ha varit precis när vi på Gamereactor släppte första numret av tidningen. Gamla goda tider 🙂

 2. Simon Johansson skriver:

  Fasiken. Förvisso väldigt intressant pod, men jag hade velat höra mycket mer om Jespers tid på Gamereactor. Jag menar det var 10 år, det måste ju finnas oändligt många bra historier om tiden där. Dessutom hade jag velat höra mer om dynamiken mellan Jesper och Petter. Under Jespers tid på Gamereactor hade jag känslan av att Petter och Jesper var som “two peas in a pod”, medan det numera (vilket belyses i podden) finns något av en schism dem emellan.

  • Jesper Karlsson skriver:

   Det kommer säkerligen fler tillfällen att diskutera min tid på Gamereactor. Du har dock helt rätt i att jag och Petter var väldigt tighta en gång i tiden och vi hade ett nära samarbete och vi var väldigt mycket på samma våglängd. Sedan gör jag väl ingen direkt jättehemlis att jag idag är väldigt kritisk till hur han väljer att yttra sig och bete sig. Kommer inte ihåg huruvida jag berörde detta i podden (den spelades in för ett par månader sedan) men jag var ju väldigt kritisk till hur Petter hanterade “Bögbyrågate” och dagen efter plockade han bort mig på t ex Facebook, Instagram etc.

   Den vänskap vi en gång hade är i mina ögon helt borta. Det har hänt och sagts en hel del både från mig och från honom under årens lopp och jag känner att jag idag har gått vidare helt och hållet. De bra stunderna var fantastiska men jag glömmer aldrig det dåliga.

   • Simon Johansson skriver:

    Ja just det, bögbyrågate, den gamla fadäsen. Jag kommer ihåg att hela grejen var så jäkla tröttsam. Jag tyckte iofs aldrig att hans inlägg var speciellt upprörande, om jag kommer ihåg det rätt handlade det främst om att han tyckte det var “löjligt” att byta namn inför Pride. Dock var det ju en tabbe att han började fightas tillbaka när folk tyckte han varit för hård. Han skulle bara ha pudlat, men det känns ju iofs inte som en speciellt “Petter” sak att göra.

Skriv en kommentar