Svamppod

Inför Skräckafton: Silent Hill 2

Slutligen tar Tobbe, Pim och svampadeln Joel en titt på Silent Hill 2, som inte bara är ett av de mest omtyckta skräckspelen någonsin men också spelet som kommer att avsluta årets Skräckafton!

 

Kommentarer

 1. Simon Johansson skriver:

  Silent Hill 2 är och förblir ett av de bästa spelen någonsin. Jag spelade det på Xbox runt 2004 för första gången. Fantastisk upplevelse. Ett roligt minne som etsat sig fast är när jag och en polare satt och spelade och min pappa kom in i rummet. Han frågade vad det var för film vi tittade på. Jag tyckte det var så häftigt att spel hade blivit så pass snygga att våra föräldrar kunde missta dem för foto. Silent Hill 2 kunde verkligen vara otroligt grafiskt imponerande emellanåt. Speciellt i väldigt mörka scener där det enda som syntes var det som befann sig i ficklampans sken.

 2. Sunhump skriver:

  Pim..

 3. Ruben skriver:

  Sådärja, det var en trevlig trio poddar.

  Re: Silent Hill-influenser i spel idag.
  2013 års Cry of Fear av Andreas Rönnberg och hans lilla Team Psykskallar, är ett sånt därt härligt modd-projekt som mosar ihop Half-Life med just Team Silent-skräck-ambitioner. En ung man (som av någon outgrundlig anledning är precis lika bra som en annan Gordon Freeman på att hantera alla möjliga vapen) går omkring i något som bitvis är misstänkt likt Stockholm, och mår inte vidare bra… Finns gratis på Steam. (Har naturligtvis inte vågat spela det själv, men har minsann tittat på en genomspelning, så jag vet vad jag pratar om :D)

Skriv en kommentar