AFKsingleSvamppod

Adelns filmklubb #12 – Sonic The Hedgehog

Det är dags att än en gång släppa ett avsnitt av den vanligtvis helt Patreon-exklusiva podcasten Adelns Filmklubb (AFK) fritt och offentligt för alla som är nyfikna och vill lyssna! Den här gången har Ludde och Tommy sett Sonic The Hedgehog (2020), och ska diskutera huruvida den lever upp till våra kriterier och förväntningar. Här kommer memes bonanza, förvirrande nostalgi, och sagor om ringar!

Klicka här för att ladda ner avsnittet!

Kommentarer

 1. Manne skriver:

  Tack för en grym podserie, blir lika glad varje gång ni släpper nytt.

  En tanke: istället för att göra en topp 10, det hade varit roligare(tror jag) om ni hade listat en Topp 5 och en Botten 5, för då kan ni verkligen slänga skit på det uslaste möget, istället för att försvara en 9a eller 10a som ingen riktigt kanske bryr sig om. Iaf nu i början när ni inte har sett så supermånga filmer.

  Åter igen, tack för myset

  Mvh
  Manne

Skriv en kommentar