När de alternativa outfitsen till nya Street Fighter: Duel landade (med den prydliga etiketten ’trendy, en tydlighet vi uppskattar) så blev vi blåste vi av stolen. Så fräckt! Så tufft! Ballaste vi sett sen man vände kepsen bak och fram!
Svamprikets egna trendspanare och modegurus, Anna, Linus, Peter, Siri och Niklas samlades likt juryn i ’America’s Next Top Model’ och diskuterade: Vilka klassiska trender hade vi själva velat klä våra slagskämpar i? Vad kan vi göra, nästan, lika bra som Capcoms nya fräsiga trådar?

Rikta allt strålkastarljus mot catwalken, plats på scen för Ryu, Ken och Chun-Li som ni aldrig har sett dem tidigare!

Som vi alla vet, ena dagen är man inne och nästa dag är man ute… Vem var snyggast på modevisningen, och vem ska gå hem med skämspåse över huvudet? Berätta i kommentarsfälten!