Special

Special – Anders’ 100 favoritspel

Vi har fått storhetsvansinne och gör ett gigant-avsnitt där vi går genom Anders 100 favoritspel, ett i taget.

Lycka till!

Retroresan special: Anders’ 100 favoritspel

Kommentarer

 1. bjornface skriver:

  Jag vet egentligen inte varför man ska lyssna på det här avsnittet, men lik förbannat gjorde jag det.
  Inte för att få en banan, utan för att jag tror att ni kan snacka om vad fan som helst, och jag lyssnar ändå.
  Varför? För att ni har bedövande radioröster och skitbra dialoger!
  Tack för att ni finns!

  PS. HUR kan man lista 100 spel?? Jag kan inte ens sätta fingret på mitt nummer 1..

 2. Orran skriver:

  Kul med ett mastodontavsnitt. Lyssnar just nu, men hajade till när Samson sa att han uttalade Bros i Super Mario Bros som Bruise. Jag kan ha förståelse om man uttalar ett japanskt namn fel, men engelska? Nej, det köper jag inte! 😛

 3. bjornface skriver:

  Tänkte faktiskt också på det, Orran… Samson säger att alla säger “Bruce”.
  Den enda jag har hört säga så, är Samson.

 4. Gurkpinnen skriver:

  Jag gillar också långa mastodontavsnitt. Kul att ni tar upp och pratar om de hundra bästa spelen. Men Anders, du har ju missat en riktigt pärla, och det är little big adventure 2 som är helt underbart.

  Om ni inte har spelat det så kan jag ju tipsa om att ni kan ta upp det i ett kommande avsnitt av retroresan.

  Nu tycker jag att Samson också skall göra en topp hundra-lista så att vi kan få ett liknande program även från Samsons sida. Det skulle vara kul

 5. Blixten skriver:

  Hade glömt bort att retrorestan låg som egen podcast i itunes så hade missat detta fantastiska avsnitt. Bra jobbat! Helt galet hur man kan lista 100 spel. Jag kan inte nämna top 10 utan att glömma massa godbitar.

  Men måste faktikst ge lite kritik till dig idag Samson. Jag gillar att du är en kritisk person och står för dina egna åsikter men det här var för mycket. Blev väldigt jobbigt att höra dig klanka ner på vart och varannat spel och kalla folk som gillar diverse spel för idioter eftersom dom har andra åsikter än dina egna. Visst ska man ta det med en nypa salt men det finns gränser.
  Kändes som att ibland så blev den påbörjade diskussionen ren “bajskastning” (för att sno någons favorit ord ;)) från din sida.

  Hoppas det kommer en top 100 eller iallafall 30 från din sida i framtiden 🙂

 6. birran skriver:

  Precis plöjt igenom detta avsnitt. Jäkligt najs.
  Dock lite besviken på topp 10. Inte på spelen i sej, iom att det är en personlig lista.
  Men det blev lite antiklimax för min del. Börjar bra med en maffig bakgrundsmusik, men sen blev det för mycket snack om andra spel än just topp 10-spelen. Hade gärna hört lite mer personliga upplevelser från tidpunkten du spelade dom.

  Nu kommer jag inte riktigt ihåg vilket spel det handlade om, men TROR att det kan ha varit Super Metroid? När du satt på rummet hela sommaren och lirade.
  En sån berättelse och en sån känsla hade jag gärna hört genom hela topp 10 och inte en massa jämförelser med andra spel osv.

  Hej!

Skriv en kommentar