Bungie/Activision
Nu är det kanske för tidigt att gapa efter information angående projektet som Bungie arbetar med. Men vi har ju redan fått veta en gnutta, så vad sägs om åtminstone en teaser? Eller ska allt fokuseras på Halo: Reach nu? Det enda vi med säkerhet kan säga är väl att det förmodligen är ett fps. Eller?

Respawn/Electronic Arts
Jag kan inte nämna Bungie och Activision, utan att nämna Respawn och EA. Men om samarbetet mellan Bungie och Activision är alldeles för färskt för att vi ska kunna förvänta oss något alls, så är det ju helt hopplöst att Infinity Ward-avhopparna på Respawn ska ha något förberett. Samtidigt vet vi inte hur länge förhandlingarna pågick innan Activision upptäckte sveket, om det nu var EA man förhandlade med. Så vem vet. Fingers crossed.

Half-Life 2: Episode 3/Orange Box 2
Portal 2 är på väg. Innebär det att vi kommer få det tillsammans med Episode 3 i ett enda härligt Orange Box 2? Jag menar, med tanke på hur länge Episode 3 varit under utveckling skulle det inte förvåna mig om de helt enkelt bara släpper Half-Life 3 i stället. Tanken svindlar. Och det bästa av allt vore om det kom till Playstation 3 också.

Unharted 3

Vi vet att det kommer. Det är bara en tidsfråga. Första Uncharted kom 2007. Uppföljaren kom 2009. Är det då inte vettigt att gissa på en tredje del 2011? Naughty Dog lär ju ha mer resurser än någonsin just nu. Hur har DLC-stödet för Uncharted 2 varit egentligen? Bristande stöd kanske är en indikation.