Videoblogg

Video: Den sista stjärnan i Mario 64

Vet inte riktigt vart behållningen ligger i den här videon, egentligen. Det kan väl anses som bevis på att jag faktiskt nu har tagit samtliga stjärnor i Super Mario 64.

Efter jag plockat stjärnan får man en kortare rant om varför jag inte är så supernöjd med spelet i fråga. Hör min helsummering i fredagens avsnitt av Retroresan.

Nu lovar jag, dyrt och heligt, att jag aldrig någonsin ska spela det här förbannade spelet igen.

Kommentarer

 1. Ludde skriver:

  HAHA! Så jävla bra 😀

  2 saker!
  Först så förstår jag varför du har hatat att spela, du kör ju med en classic-controller 😉 SM64 MÅSTE spelas med N64 dosan 😛

  För det andra, finns det inte 121 stjärnor, eller är det bara en myt?

  • Anders Brunlöf skriver:

   Men jag hatar den dosan! Tidens tand har ju också verkligen visat på att det inte direkt var en kvalitetsprodukt.

   Sen vet jag inte om det finns 121 stjärnor, i Galaxy finns det så många. Men skit samma. Jag är färdig med det här spelet nu. Jag vill ALDRIG spela det igen.

 2. Thunberg skriver:

  Kamera mannen e snyggans!

 3. dakkster skriver:

  Vad finns det mer för såna här vansinnigt jobbiga grejer att samla på? Orbs i Crackdown, flaggor och fjädrar i Assassin’s Creed-spelen, alla bokstäver i Lost Planet, alla uppgraderingar i Metroid-spelen…

 4. Tommy Håkansson skriver:

  Nu har du klarat något som jag aldrig orkade! Kudos! Det är sjukt svårt att ta de där sista, och klockbanan fick mig att kasta in handduken.

 5. När jag spelade spelet som 10åring så minns jag att den svåraste stjärnan va på antingen regnbågsbanan eller på klockbanan.. men du verkar ha fått din sista på bowserbanan? Tog du varje stjärna efter i vilken ordning du låste upp banorna eller?

  Jag minns iaf spelet som en riktig höjdare, vet dock inte om jag vågar lyssna på nästa Retroresa då ni kanske förstör mitt minne helt 😛

  • Anders Brunlöf skriver:

   Jag hade tagit alla jobbiga så fort som det var möjligt, så jag var redan färdig med klockbanan och regnbågsbanan.

   Anledningen till att Bowserbanan blev den sista var att jag konstant missade ett rött mynt, som jag sedan fick hjälp att hitta.

 6. Peter skriver:

  Jag förstår att du kanske inte riktigt tycker att det här spelet är världens absolut bästa spel. Men du verkar ju verkligen hata det och tycka att det är ett riktigt dåligt spel. Som jag har fattat det i alla fall, och det kan jag ju inte alls hålla med om.

  Men det skall bli kul att höra dig i retroresan på fredag om vad du verkligen tycker om spelet.

Skriv en kommentar