*Spoiler Alert* *Spoiler Alert* *Spoiler Alert*

Igår kväll, ungefär en tjugo minuter över tolv så rullade då äntligen eftertexterna i Rockstars senaste äventyr. Ni som läser Svampriket har givetvis redan sett min videoblogg om spelet i fråga. Då hade jag kommit halvvägs in i äventyret och gillade det som jag hade haft för mig. Visst, jag tyckte väl att Mexicodelen kanske inte var det allra roligaste, men det fyllde sin funktion.

Men, saken är den att den vara nära att jag aldrig skulle få se eftertexterna till detta smått fantastiska spel. När jag äntligen, efter många motgångar och nära dödenupplevelser, äntligen lyckades bli fri från mina göromål åt staten och äntligen fick bege mig hem till fru och barn, förvandlades spelet till vad som kan liknas vid ett Farmville, med pang-pang!

Så otroligt tråkigt!

Tappade suget totalt, men anade att det inte kunde sluta på detta sätt, men eftersom jag kände mig så uttråkad på kossor och kråkjakt, lade jag ifrån mig spelet och tänkte att det får vara slut här, för min del.

Detta vara något som inte vara populärt bland mina bloggkollegor. Jocke på Familjenspel och Ina på NG+ gick i taket och kallade mig för en massa elak saker 😉

Det tackar jag dom för.

Nu fick jag uppleva det episka och helt underbara slutet. Och jag förstår Rockstars tanke, med att vaga in spelaren i någon slags vardagslunk och tristess innan helvetet bryter ut och allt går åt pipsvängen. Ett väldigt enkelt men genialt berättargrepp.

Så, är RDR kanske t.o.m en GOTY kandidat?

Nä, inte för en plats högst upp på listan, men definitivt bland de 5 bästa!