Videoblogg

Videoblogg – En topplista

Inga kommentarer

 1. blutt skriver:

  Klockren lista! För mig fanns ingen spoiler, har klarat alla spel redan 🙂 (Bioshock klarade jag igår för första gången, tur som fan att jag jag inte såg denna videon innan lol)

  Hoppas du blev ren! 🙂

 2. The Koma Kid skriver:

  Han är ju för läcker!! =P

  Bra jobbat, eller ska jag säga bra duschat *virvel,crash*! Något jag kom att tänka på i sammanhanget var ditt tidigare inlägg om spelslut. Äldre spel bidrog med tillfredsställelse i form av att historien var slut, eller att cirkeln var komplett. THE END med feta bokstäver helt enkelt. Skönt kan man känna, och sen så ramar man in spelet eller alternativt kastar det i soptunnan. Dagens spel i många fall ersätter THE END med ett stort frågetecken, eller till och med ett frågetecken kombinerat med ett utropstecken. Istället för ett slut – förvirring (för att parafrasera Bob Hund. Men, vad är det som är så bra med dagens spel kontra den tidigare generationens spel? Jo! De episka filmsekvenserna (mer eller mindre episka iaf). Ta bara Kung Fu som ett lysande exempel. Här har man sparkat, sparkat, slagit och slagit ut tänderna på oräkneliga kommunist/nazist/elakingar/ninjor och vad får man som lön för mödan? Lite text och några hjärtan!

  Nej, nostalgisk är jag i många lägen, men längtar tillbaka gör jag inte.

 3. Anonym skriver:

  Twitter Trackbacks…

 4. Victoria skriver:

  Kul att Dead Space hamna högt upp på listan, jag kommer ihåg det slutet så väl för att jag satte kaffet i halsen och höll på att kvävas utav min hosta, Nicoles överraskning satte spår så att säga.

 5. Ludde Lundblad skriver:

  @Victoria – Jag tyckte det var jobbigt att redigera denna videoblogg, eftersom jag var tvungen att se klippet flera gånger 😛

 6. Victoria skriver:

  synd att ljudet kommer lite efter, för det var det som fick en att hoppa till,
  jag gillar förövrigt dina videobloggar, får mig jämt att le 🙂

 7. Ludde Lundblad skriver:

  @Victoria – Jag vet, hur jag än grejade så blev det knas 🙁
  Och du, tack så mycket 🙂 Det är lite det som är meningen, så det känns kul att höra att det funkar 😉

Skriv en kommentar