Precis som resten av spelsverige så fascineras jag just nu av Super Mario Crossover. Spelet är ett indiespel i flashform, utvecklat av en kille som kallar sig explodingRabbit och har ett helt lysande koncept. Det är det gamla hederliga Super Mario Bros. Men du behöver inte spela som Mario. I den här versionen kan man förutom Mario också spela som Link, Samus Aran, Simon Bellmont, Mega Man och Bill från Contra-serien. Alla karaktärers egenskaper och förmågor finns kvar, och tro mig när jag säger det att du, namnet till trots, aldrig har spelat ett likande spel förut.

Videon ni ser ovan är min första sittning med spelet. Jag känner lite på spelet, provar alla karaktärer i alla fall en gång, och precis när det roliga verkligen drar igång (Bill+Spreader) så tar videon slut, grundat i tiominuters-regeln på Youtube.

Men jag kan inte annat än att råda er att spela detta fantastiska spel. Och gör det fort, för med all säkerhet så kommer någon advokat från något spelhus att stämma någon. Säkert också snart. Alltså; passa på medan det fortfarande är tillgängligt!

Klicka här för att spela

Notis: Jag rekommenderar varmt att ni kör med en joypad om ni har en ansluten till datorn. Det är lite halvbökigt att fixa till allt, men följ instruktionerna i spelet så borde allt gå bra. Programmet JoyToKey hjälpte mig mycket.