Kilade över till grannen Niklas idag, då jag ockuperat teven hemma alltför länge. Han studerar gladeligen hur jag spelar Final Fantasy 7, så vi satte oss ner och jag fortsatte mitt äventyr.

Till min stora lycka hade han också handlat på sig lite sprit och diverse inför morgondagen, och när ljusen var tända, spelet gick igång till fantastisk musik, kände vi båda att det krävdes en grogg eller tre. Så det får bli återbesök på bolaget imorgon. Gör inte så mycket nu, för groggen satt nästan olagligt fint och kompletterade spelet ypperligt.

Imorgon är det åter en sen inspelning för mig och Samson till Retroresan, två veckor i rad har vi varit sena men vi kämpar för att få ut avsnittet i alla fall, även om de inte kommer ut i tid. Vi siktar på att ha allt färdigt natten mot lördag.

Nu ska jag börja skriva lite anteckningar inför inspelningen. Tack för nu.