Såg den här bilden till höger dyka upp under natten. Om den är fejk vet jag helt ärligt inte, men jag väljer att tro att den är äkta – mestadels för att det är rätt troligt att vi ser just dessa titlar inom en överskådlig framtid.

Det är inte långt kvar till E3 nu. Det brukar vara en mycket spännande tid för spelnyheter och jag tror inte att årets upplaga kommer vara anmärkningsvärt annorlunda. Men samtidigt som jag ser fram emot många av titlarna på listan så känner jag samtidigt att vi börjar bli lite väl bekanta med en eller annan spelserie för mycket.

Vad jag menar med det är att vi kanske inte vill ha ett Resistance 3? Jag är inte ens i närheten av färdig med Forza Motorsport 3. Jag vill utöver det minnas att någon inom Media Molecule uttalade sig att han inte såg någon anledning att göra en uppföljare till LittleBigPlanet. Ändå sitter vi säkert där, om mindre än två månader, och ser någon från spelhuset prata om alla nya funktioner i LittleBigPlanet 2.

Jag blir lite ledsen över att se så få ”riktiga” nyheter som jag faktiskt gör. Internet har förvisso en bidragande effekt, då rykten sprider sig som löpeld så kusligt fort att det nästan är fysiskt jobbigt att hänga med, än mer hålla något hemligt. Men ändå. Jag vill se mer nytt. Mer innovation. Mer evolution.

Samtidigt kan jag inte låta bli att peppa som en sate inför Farenheit 2.