Vi har ju redan gått ut med denna information på sociala medier. Men för er som eventuellt missat det så har vi på redaktionen inlett ett samarbete med Gestrike Magasinet. Detta är en gratistidning som ges ut i Gävle-området och når totalt upp till 54 000 läsare. Vid specialnummer som delas ut fyra tillfällen per år ökar läsarskaran till 85 000 läsare.

Samarbetet innebär att vi varje månad finns med med artiklar, recensioner, krönikor eller annat strunt, varje månad. Det första numret har nu släppts i digital form och finns att läsa på nätet. Till helgen når det också alla fysiska prenumeranters brevlådor.

Vill ni som inte bor i Gävle-trakten läsa artikeln, där vi denna gång gemensamt listar några av de spel vi ser fram emot under året, så rekommenderar vi webb-versionen av tidningen, som bara är ett länkklick bort (se länkar nedan).

Hoppas ni gillar vad ni hittar. Lås oss veta vad ni tycker genom kommentarsfältet här nedan. Berätta gärna också om ni har tillgång till den fysiska tidningen och vad ni skulle vilja se i tidningen framöver.

Mer information och fler artiklar finns också på gestrikemagasinet.se.

Läs hela tidningenBläddra till Svamprikets tresidiga artikel