Så var tävlingen avslutad och vinnarna utsedda! Det har verkat som att det strulat en aning med tävlingsmailen, även om de flesta verkar lyckats få fram sina bidrag till slut. Svamprikets jury har utsett dessa personer till vinnare (det var så jämnt att det kom ner till vilka som följt tävlingsreglerna närmast):

MATTIAS HOLMBERG
Bara Lama ADHD Campar- Kids Orkar Panga Snabbscope.

JOEL FREDRIKSSON
Busenkelt Larvigt Askul Cp Kuk Ollon Piss Spel!

MATHIAS NEDELIUS
Bättre Live Action Cirkulerar Knappast Online På Svampriket.se

Vinnarna ska ha fått sina koder via mail redan, och ickevinnarna (för bland Svamprikets läsare finns inga förlorare) får som vanligt vänta på nästa tävling!

 

 

 

Svampriket har tre koder till Black Ops Rezurrection Map Pack att dela ut till tre vinnare. Alla tre koder är till Xbox 360. För att vinna  måste du först och främst antingen gilla Svampriket på Facebook eller följa oss på Twitter. Så se till att lämna ditt namn eller nickname tillsammans med ditt bidrag, så att vi kan hitta dig där.

Det andra du måste göra för att vinna är att tala om för oss vad Black Ops betyder för dig. Låtsas att Black Ops är en förkortning för något, och tala om för oss vad varje bokstav betyder. Till exempel:

B

ästa
Lilla
Anders
Carlsson
Kanske

Ordnar
Party
Sprit

Dina ord kan vara antingen på svenska eller engelska, det är upp till dig. Ett ord per bokstav, men orden behöver inte nödvändigtvis hänga ihop med varandra som i en mening. Svamprikets jury väljer sedan ut tre vinnare som får skjuta zombies på månen.

Skicka ditt bidrag till tavling@svampriket.se tillsammans med namn, mailadress och eventuellt twitternick så att vi hittar dig på Twitter.

Tävlingen pågår till och med 12:00 på fredag (26:e).


Lycka till!