Videorecension

Toy Soldiers: Cold War

Vi på Svampriket är stolta att kunna presentera vår första videorecension i Co-op. Eftersom Signal Studios själva var så snälla och gav oss två koder till Toy Soldiers: Cold War så var det inte mer än rätt att vi också var två som pratade om spelet. I videon ovan hör du därmed både Anders och Luddes åsikter om sommarens sista Summer of Arcade-spel.

Lämna gärna respons på hur vi kan utvecklas med våra videos. Feedback, positiv som negativ hjälper oss att utvecklas.

Kommentarer

 1. pixelviking skriver:

  Ser lovande ut! Kul co-op spel kan man aldrig få nog av.
  Ser också gärna fler sånna här videos i framtiden. Super initiativ grabbar! 🙂

 2. SpeLinnea skriver:

  Det ser ju relativt blodigt ut om man jämför med leksaksestetiken från Toy Story. Meeeen, det här är ju trots allt soldater, det ska pangas. Det här kan jag lätt tänka mig pröva, trots att jag aldrig orkat se en actionfilm, än mindre från 80-talet.

 3. Tommy Håkansson skriver:

  Inte en enda actionfilm från 80-talet?! Om du gillar Fallout 3 kan du ju se på Road Warrior och låtsas att det är Fallout: The Movie. :p

  http://4.bp.blogspot.com/-TAZed3E32ZQ/Tkgc7zfTW4I/AAAAAAAANO0/C2dz9rykkCw/s1600/roadwarrior1.jpg

  http://static.desktopnexus.com/thumbnails/92731-bigthumbnail.jpg

 4. ozzy88 (Emil.B) skriver:

  Tycker att er videorecension i co-op fungerar utmärkt. Det var kul att höra från er igen och man fick ju lite olika syner på spelet från er. Fortsätt gärna med det om ni har tid och två kopior av spelet!

  Skulle uppskattas om ni hade lyckats spela co-op även med varandra nästa gång ^^

 5. ReDead skriver:

  Bra videorecension! Blev lite sugen på att testa det här spelet, ska nog försöka spela det någon gång framöver.

 6. Ina skriver:

  Jag tyckte att det var lite… stelt? Jag är mer van vid att lyssna på poddar där folk bollar orden fram och tillbaka mer, så det är nog därför. Jag vet inte om det bara var jag, men ni bad om respons och det var det första jag tänkte på. Kan som sagt mest bara vara jag, och att det är en vanesak från mitt håll 🙂
  I övrigt var det bra! Kul med två åsikter i samma videorecension och bra info och så 🙂 Är själv inte så sugen på spelet men kan tänka mig att det kan vara nåt för sambon. Ska peta på honom och få honom att ladda ner trialversionen (bästa påhittet någonsin, att kräva trials av alla!).

 7. Ludde Lundblad skriver:

  @Ina – Det fanns en anledning till att vi inte kunde bolla med varandra 😉

 8. SpeLinnea skriver:

  @Tommy Håkansson: Att jag gillar actionspel är för mig långt bort från att gilla actionfilm. Jag har heller aldrig spelat Fallout. Lökat omkring lite i trean för att pröva styra, men det är allt.

  Ps. När kommer prenumerera på inläggskommentarer-ruta att finnas? d.s

 9. Tommy Håkansson skriver:

  @Linnea: Menade absolut inte att gilla actionspel är samma som att gilla actionspel. Det var mest bara ett skämt eftersom bilderna är så lika. :p

  När man kan prenumerera på kommentarer får nog kodgudarna Malmer och Samson svara för.

Skriv en kommentar