Tävling

TÄVLING – Släpp loss kraften

Då har det blivit dags igen för ännu en tävling här på Svampriket. I samarbete med Activision tävlar vi ut ett litet kraftpaket innehållandes Star Wars – The Force Unleashed II till valfritt format (Wii, 360, PS3 eller DS), en actionfigur föreställande en Shock Trooper samt en t-shirt!

Vad behöver du då göra för att vinna detta awesome vinstpaket? Ja, det undrade jag också länge, men när jag satt och gick igenom lite bilder på min dator fann jag följande bild, och undrade “hur fan tänkte jag här?”

Vad tänker Ludde på?

Så nu vill jag således att ni hjälper till och helt enkelt kommer på vad jag tänker på! Maila ditt bidrag till ludde@svampriket.se senast den 2/11. Glöm inte att i ditt mail ange vilket format du önskar få spelet.

Lycka till 🙂

Inga kommentarer

 1. Sindawilya skriver:

  Får man komma med flera bidrag..?

 2. Ludde Lundblad skriver:

  Man får komma med så många man känner att man förmår att komma med 🙂

 3. Tommy Håkansson skriver:

  Yes. I will allow it! Spamma Ludde med så många bidrag ni bara kan! Den som spammar honom med flest bidrag får ett tröstpris av mig om man inte vinner huvudpriset. :p

 4. […] This post was mentioned on Twitter by Sebastian Åkerberg, Ludde Lundblad, Tommy Håkansson , Alexander, kraid and others. kraid said: RT @Svampriket: TÄVLING! Du kan vinna SWTFU2 plus lite annat skoj http://tinyurl.com/37s3l7w RT = <3 […]

 5. Ett bidrag inskickat! 😀

 6. Tobias skriver:

  Det är ju uppenbart vad du tänker på för alla som kan sin historia: “Måste bräcka Yumechiis bild!”

  Blev lite pepp när jag såg tävlingen och funderade över vad den skulle gå ut på då jag för tillfället jobbar med att redigera lite film där jag använder mig av Force Lightning, men ack, så enkelt skulle det såklart inte bli.

  Kanske skickar in nåt annat sköj ändå.

 7. Kindo skriver:

  Gudars skymning…!

  Jag får återkomma med bidrag när jag återhämtat mig.

Skriv en kommentar