Det är nu mer än två veckor sedan vi blev utsedda till årets spelblogg. Vi är dock fortfarande vansinnigt glada och mäkta stolta. Men vi är också oerhört tacksamma för att så många av er gick in och röstade på oss. Av den anledningen vill vi nu ge tillbaka något till er.

Vår pressansvarige Ludde Lundblad har letat med ljus och lykta efter priser att tävla ut till er och vi tycker han har gjort ett fantastiskt jobb. Så fantastiskt så det faktiskt kommer bli tre tävlingar, under tre veckor. Alla med tuffa, snygga och åtråvärda priser i potten.

Vad ni tävlar om under denna första vecka kan ni se i videon här nedan:

Vad ni tävlar om denna vecka:

  • Nintendo-mössa
  • Blades of Time (Xbox 360)
  • Metal Gear Solid 3DS t-shirt
  • Silent Hill Downpour t-shirt
  • Skyrim-poster
  • Rage-poster (med autograf)

Vad ni ska göra:

I första veckans tävling vill vi se en illustration av oss här på Svampriket. Hur ni gör denna är helt upp till er. Vill ni knåda ihop hela gänget i modellera? Filma en sketch där ni imiterar Malin? Sjunga som Samson? Det är helt upp till er!

Lämna era bidrag:

Vare sig ni filmar, spelar in eller målar er illustration så vill vi att ni mailar in era bidrag, samt fullständigt namn och adress till tavling@svampriket.se. Tävlingen pågår fram till söndag kl. 20:00.

Lycka till!